02 / 05 / 2024

Samsung`dan bütçe dostu modele yeni güncelleme müjdesi!

Samsung`dan bütçe dostu modele yeni güncelleme müjdesi!

Ağustos ayında kullanıcıların beğenisine sunulan Galaxy A04s, Android 13 tabanlı One UI 5.0 güncellemesini aldı. Detaylar için buraya tıklayın!



Android 13 dağıtımındaki en büyük üreticilerden biri Samsung. Güney Koreli üretici, geçen ay yaptığı ve çoğu uyumlu modelin yıl sonuna kadar güncelleneceği açıklaması üzerinde çalışmaya devam ediyor.Segmentte sıra onlara geldi diyebiliriz. Son olarak ülkemizde de satılan uygun fiyatlı bir model daha Android 13 tabanlı One UI 5.0 güncellemesini aldı. 

Bu Samsung telefonlar Android 13'ü alamıyor!

Galaxy A04s Android 13 güncellemesi aldı!

Samsung, Galaxy S22, Z Fold 4 ve Z Flip 4 gibi amiral gemileri için Android 13 tabanlı One UI 5.0 sürümlerini yayınladıktan sonra giriş seviyesi ve orta sınıf modellere odaklandı. Bu konuda geçtiğimiz aylarda kullanıcıların beğenisine sunulan Galaxy A04s, güncelleme almaya başladı.

Android 13 tabanlı UI 5.0, A047MUBU1BVK5 yyapı numarasına sahip Galaxy A04s için geliyor. Bunun dışında Kasım 2022 güvenlik yamasına tabidir ancak başlangıçta Panama'da yayınlanacağını ve gelecekte daha fazla bölgede sunulacağını belirtmek gerekir. İşte bütün ayrıntılar...
 


Geri Dön