29 / 04 / 2024

Sancaktepe Otostat'da dükkan kiraları ikiye katlandı!

Sancaktepe Otostat'da dükkan kiraları ikiye katlandı!

Gülan Grubu'nun İstanbul Sancaktepe'de inşaat ettiği Otostat projesinde dükkanlara yoğun ilgi bulunuyor. Artan ilgi projede yer alan dükkanların fiyatlarını iki katına çıkardı.



Gülan Grubu tarafından İstanbul Sancaktepe'de hayata geçirilen Otostat projesinin, yeni ve ikinci el araç ticaretinin yeni adresi olması planlanıyor. Sabah'ta yer alan habere göre; proje kapsamında farklı metrekarelerde 347 bağımsız ticari birim bulunduğunu belirten firma yetkilileri, projeye yoğun talep olduğunu ve dükkan fiyatlarının bir yıl içinde ikiye katladığını söyledi.

Sancaktepe Otostat da dükkan kiraları ikiye katlandı!

Proje içerisinde bankacılık, sigorta, noter, oto kuaför, aksesuar ve tuning mağazaları ve diğer ilgili hizmetlere ek olarak, Otostat özel yazılımı sayesinde diğer işyerlerine ait ikinci el araç stoklarını görüntüleme, toptan alım ve pazarlama ile direkt müşteriye ulaşım imkânı sunuluyor. Projedeki firmalardan birkaçı ise şunlar: 2-A Otomotiv, AFK Motors, Alfa Center, Asdu Motors, Gülan 2. El Otomotiv, Ulusoy Otomotiv, Volcar Otomotiv, Win Oto.
 

Hangi şehirlerde dükkan kiraları yüzde 40 arttı? 


Geri Dön