03 / 05 / 2024

Sapanca Kültür Merkezi Projesi 13 Nisan’da ihaleye çıkılacak!

Sapanca Kültür Merkezi Projesi 13 Nisan’da ihaleye çıkılacak!

Toçoğlu, “Daha önce projesini kamuoyu ile paylaştığımız Sapanca Kültür Merkezi Sapanca’ya ve şehrimize hayırlı olsun” dedi. Toçoğlu, daha önce projelendirme işlemlerinin sonlandığını duyurduğu Sapanca Kültür Merkezi için ihaleye çıkacaklarını açıkladı



Başkan Toçoğlu, “Daha önce projesini kamuoyu ile paylaştığımız Sapanca Kültür Merkezi için 13 Nisan Çarşamba günü ihaleye çıkıyoruz. Sapanca’ya ve şehrimize hayırlı olsun” diye konuştu.

500 METREKARE

Çayiçi Mahallesi’nde inşa edilecek proje ile ilgili bilgiler de veren Toçoğlu, “Sapanca Kültür Merkezi’ni yaklaşık bin 500 metrekare alan üzerine inşa edeceğiz. Projede bir konferans salonu, kafeterya, çocuk oyun odası ve eğitim sınıfları yer alacak. İhalenin ardından derhal çalışmaları başlatacağız. İnşallah yeni Kültür Merkezi Sapancalı hemşerilerimizin yeni buluşma noktası haline gelecek” ifadelerini kullandı.

SOSYAL BELEDİYECİLİK

16 ilçenin tamamı için benzer proje hazırlıklarının olduğunu da sözlerine ekleyen Başkan Toçoğlu, “İlçelerimizde yaşayan kadınlar, yaşlılar, gençler, çocuklar, aileler için sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini ortaya koyuyoruz. Önümüzdeki süreçte de benzer çalışmalarımız sürecek” diye konuştu.


Yeni Sakarya


Geri Dön