27 / 04 / 2024

Sarıyer Panorama Life'ta her şey dahil konsepti!

Sarıyer Panorama Life'ta her şey dahil konsepti!

Senatör Gayrimenkul'ün Koç Üniversitesi'nin yanında inşa ettiği Sarıyer Panorama Life, 6 blokta toplam 304 daireden oluşuyor. Bölgedeki ihtiyaca göre şekillenen projedeki dairelerin tamamı A'dan Z'ye döşenmiş olarak satışa sunuluyor...



Sarıyer bölgesinde, bahçeli müstakil evlerden oluşan lüks siteler ve yapı hasarları ortaya çıkmaya başlamış, yıpranmış apartman blokları olarak iki farklı doku karşımıza çıkıyor. Oysa ihtiyaç, Koç Üniversitesinin bölgeye getirdiği dinamik ile iyi ısınan, mütevazı, aradığınızı elinizin altında bulabileceğiniz, küçük ve kullanışlı daireler. Öte yandan, Sarıyer'in rakımı, konumu, iklimsel verileri, kent merkezinden farklı fiziksel çevre denetimleri gerektiriyor. 

Panorama Life, yeni yönetmelikler çerçevesinde dış cepheden mantolaması yapılmış, ısı kayıp ve kaçakları olmayan, nem izolasyonu kaliteli, konfor koşulları gerektiği gibi sağlanmış daireleri ile bölgedeki ihtiyaca cevap vermek üzere şekillenmiş. 


BAVULUNU AL VE TAŞIN 

Küçük büyük fark etmez her daireye taşınırken TV, internet, gaz, elektrik, mobilya, çamaşır asacağı derken toparlanıp kapıdan içeri girmek hem zaman hem de maliyet olarak tartışmasız acı bir süreç. 

Panorama Life bu acıyı hafifletiyor diyebiliriz. Çünkü bir evin ihtiyacı olan her şey bitmiş, televizyon prize takılmış, tuzluk masaya gelmiş şekilde teslim yapıyor. Kısaca sadece bavulunuzu alıp gelmeniz yeterli. 


Sarıyer Panorama Life, Koç Üniversitesi yanında, yaklaşık 7 bin 300 metrekare alan üzerinde, 0+1,1+1, 2+1 dairelerden oluşan zemin üstü 4 katlı 6 blokta 304 konut ve 24 ticari birimden oluşuyor. 

Üniversitede okuyan öğrenciler ve akademik personelin hedeflendiği projedeki daireler dekorasyonlu olarak satışa sunulmuş. Proje Koç Üniversitesi Batı Yurdu yanında yer alıyor. Otoparkları, 600 metrekare spor-SPA katı, 120 metrekare açık havuzu ile Aralık 2014'te teslim ediliyor. 


Panorama Life'ta 'ev'e her şey dahil konsepti Ticari alanlar mahalle kültürünü canlandırıyor Panorama Life'm kapalı duvarlar içinde gizlenmemiş, konsepte uygun dışa açık mahalle ile kucaklaşan bir yerleşkeye sahip yapısı, yakın çevresini etkileyecek özelliklerden. 


Zemin katlarda konut sahiplerinin birincil ihtiyaçlarını karşılayan yemek, kırtasiye, bankama tik. market gibi fonksiyonlar kafesi,, eczanesi, terzisi ile bölgeye de cevap veriyor. En iyi komşuluk ilişkileri planlaması örneği olan Ataköy 2. Kısım veya 5. Kısım gibi ne AVM ne pasaj Ölçeninde tam da yakın çevresi için planlanmış ticari birimleri ile, mahallesine görsel sosyal zenginlik getiriyor, 


Her alanı değerlendirilmiş dekorasyonlu daireler 

Ergün Mimarlık, Dr. Mimar Ender Ergun imzalı proje; yerleşimi, cephelerde seçilen renkler, çatı formu ve saçakları, zemin katlan ayrıştıran saçak izdüşümü gibi özgün kararları dikkat çekici. Lakin projenin en zor yönü 304 dairenin dayalı döşeli tüm mobilyaları ile metrekarelere özel iç dekorasyon ile çözülmüş olması. Projede özellikle çatı arası daireler başta olmak üzere 0+1 ve 1+1 daireler için önerilen sabit dolap çözümleri, hem fonksiyonel hem de doğru Ölçekleri ile mekânı genişletiyor. 


Tüm sabit ve hareketli 

mobilyalar fiyata dahil

Banyolarda seramik, odalarda laminat parke üzeri halt, duvar kâğıtları, tüm sabit ve hareketli mobilyalar, tekstil ürünleri, mutfaklarda yemek takımı, tüm beyaz eşyalar, spot ve sarkık dahil tüm aydınlatmalar, petekli ısıtma yanı sıra VRV ısıtma ve soğutma sistemi satışa dahil. Fitness salonu, SPA, sauna, kapalı yüzme havuzu, açık yüzme havuzu gibi hizmetlerin metrekare bazında 2 TL ile aidatia kullanılması öngörülüyor. 


Esin Tümer/Habertürk Gazetesi



Geri Dön