10 / 05 / 2024

Senatör Gayrimenkul sarıyer panorama koç life

Senatör Gayrimenkul sarıyer panorama koç life

Senatör Gayrimenkul'ün Koç Üniversitesi'nin yanında inşa ettiği Sarıyer Panorama Life, 6 blokta toplam 304 daireden oluşuyor. Bölgedeki ihtiyaca göre şekillenen projedeki dairelerin tamamı A'dan Z'ye döşenmiş olarak satışa sunuluyor...

İmara açılmak istenen Sarıyer'deki Hacı Osman Bayırı'na mahkemeden 'dur' kararı!

Doğal sit alanı statüsünü düşürerek imara açılmak istenen Sarıyer’deki Hacıosman Bayırı'na mahkemeden 'dur' kararı geldi. 

Sarıyer Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sarıyer Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 2 milyon 930 bin 500 TL sermaye bedeli ile Balat Endüstriyel Ürünler Sanayi tarafından kuruldu.

Bakanlıktan flaş karar! Beşiktaş ve Sarıyer sınırındaki 58 bin metrekarelik hazine arazisinin imar planı askıda!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İstanbul’da Beşiktaş ve Sarıyer sınırındaki 58 bin metrekarelik hazine arazisinin imar planlarını askıya çıkardı.

İETT Sarıyer'de 18 gayrimenkul satacak! 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı İETT İşletmeleri Genel Müdürlüğü, Sarıyer Mirgün Mahallesi'ndeki 18 gayrimenkulü satışa çıkardı.

Kalinka Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de kuruldu!

Kalinka Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de Ekaterina Rumyantsevea ve Ekaterina Orlova ortaklığında kuruldu.

Best Gürel Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer Şubesi açıldı!

Best Gürel Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer Şubesi Sarıyer'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hayati Gürel tarafından açıldı.

Sarıyer'de 22 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Sarıyer Yeniköy'de yer alan gayrimenkulü 22 milyon TL bedelle icradan satışa çıkardı.

Sarıyer'de 10 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. İstanbul 10. İcra Dairesi, İstanbul ili, Sarıyer ilçesi, Tarabya Mahallesi, 440 ada 61 parselde yer alan gayrimenkulü 10 milyon TL'ye satıyor... 

Sarıyer'de 15.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul ili, Sarıyer ilçesi, Ayazağa Mahallesi, 10629 ada 3 parselde yer alan gayrimenkulün 116084/240000 hissesini 15 milyon 536 bin 850 TL'ye satıyor.

Sarıyer Uskumru'da 10 yıllığına kiralık gayrimenkul!

İstanbul İli Sarıyer Belediye Başkanlığı, Sarıyer Uskumru'da yer alan gayrimenkulü 10 yıllığına kiraya verecek.

Sarıyer'de 46.2 milyon TL'ye icradan satılık 6 gayrimenkul!

T.C. İstanbul 10. İcra Dairesi, İstanbul ili, Sarıyer ilçesinde yer alan 6 gayrimenkulü 46 milyon 200 bin TL'ye satıyor...

Sarıyer'de 21 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. İstanbul 10. İcra Dairesi, İstanbul ili, Sarıyer ilçesi, Kireçburnu Mahallesi, Hekim Mevkii, 486 ada 2 parselde yer alan gayrimenkulü 21 milyon TL'ye satıyor...

Sarıyer'de 25.1 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Sarıyer Uskumru'da yer alan gayrimenkulü 25 milyon 125 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Senatör Gayrimenkul sarıyer panorama koç life Haberi

Senatör Gayrimenkul sarıyer panorama koç life

Sarıyer bölgesinde, bahçeli müstakil evlerden oluşan lüks siteler ve yapı hasarları ortaya çıkmaya başlamış, yıpranmış apartman blokları olarak iki farklı doku karşımıza çıkıyor. Oysa ihtiyaç, Koç Üniversitesinin bölgeye getirdiği dinamik ile iyi ısınan, mütevazı, aradığınızı elinizin altında bulabileceğiniz, küçük ve kullanışlı daireler. Öte yandan, Sarıyer'in rakımı, konumu, iklimsel verileri, kent merkezinden farklı fiziksel çevre denetimleri gerektiriyor. 

Panorama Life, yeni yönetmelikler çerçevesinde dış cepheden mantolaması yapılmış, ısı kayıp ve kaçakları olmayan, nem izolasyonu kaliteli, konfor koşulları gerektiği gibi sağlanmış daireleri ile bölgedeki ihtiyaca cevap vermek üzere şekillenmiş. 


BAVULUNU AL VE TAŞIN 

Küçük büyük fark etmez her daireye taşınırken TV, internet, gaz, elektrik, mobilya, çamaşır asacağı derken toparlanıp kapıdan içeri girmek hem zaman hem de maliyet olarak tartışmasız acı bir süreç. 

Panorama Life bu acıyı...