02 / 05 / 2024

Senatör Gayrimenkul

Senatör Gayrimenkul

Mermerler Plaza'yı satış ve kiralamalara açacak Ofis pazarına 2009 yılında Hukukçular Towers ile hızlı giren Kılıçoğlu Group & Senatör Gayrimenkul'ün, inşaatına başladıkları 3 ofis projesinin satış ve kiralamalarına kasım ayında başlayacak.

Sarıyer Panorama Life'ta her şey dahil konsepti!

Senatör Gayrimenkul'ün Koç Üniversitesi'nin yanında inşa ettiği Sarıyer Panorama Life, 6 blokta toplam 304 daireden oluşuyor. Bölgedeki ihtiyaca göre şekillenen projedeki dairelerin tamamı A'dan Z'ye döşenmiş olarak satışa sunuluyor...

Üngör Gayrimenkul Gıda Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üngör Gayrimenkul Gıda Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Ergül tarafından kuruldu.

Veysel Bakgör: Gayrimenkul sektörü zorlu bir süreçten geçiyor!

GYODER Yönetim Kurulu Üyesi ve BAKYAPI Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör konut satışları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada gayrimenkul sektörünün zorlu bir süreçten geçtiğini söyledi.

Çayır Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Çayır Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 54 milyon 99 bin 498,33 TL sermaye bedeli ile Haşim Gürdamar, Gül Gürdamar Alltıkulaç ve İpek Üstündağ ortaklığında kuruldu.

Çalışır Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Çalışır Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ali Çalışır tarafından kuruldu.

Çalışır Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Çalışır Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ali Çalışır tarafından kuruldu.

Gayrimenkul değerleme nedir?

Gayrimenkul değerleme, kredi teminatları ve artan sigorta kapsamları açısından önemli bir kavramdır. Gayrimenkul alanında önemli bir kavram olduğu için bilinmesi gerekir. Peki gayrimenkul değerleme nedir, neden yapılır ve kim tarafından yapılır? İşte gayrimenkul değerleme konusu hakkında detaylar...

İngiltere'de Türkler 300 bin sterlinden başlayan yatırımlar yapıyor! Hangi Türk yatırımcılar İngiltere'den konut alıyor?

Londra’da 25 yıldır gayrimenkul yatırım ve yönetim danışmanlığı yapan Neşe Alex Jenkins, Türk yatırımcının başta Londra olacak şekilde 300 bin sterlinden başlayıp 5 milyon sterlinin üzerinde yatırımlar gerçekleştirdiğini belirtti. 

Nasır Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nasır Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Nasır tarafından kuruldu.

Sultan Al Kheır Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sultan Al Kheır Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Deniz Demirci tarafından kuruldu. 

Senatör İnşaat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Senatör İnşaat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de 400 bin TL sermaye bedeli ile  Yalçın    Zengi tarafından kuruldu.

ABD'li Senatör'den kripto para açıklaması!

ABD`de Demokrat Senatörü Elizabeth Warren,  kripto paraların finansal eşitliği sağlayabilecek bir borsa olmadığını dile getirdi.

Abdüssamet Bahadır, GİGDER Başkan Yardımcısı oldu!

Bahaş Holding Üst Yöneticisi Abdüssamet Bahadır, Gayrimenkul Yurt Dışı Tanıtım Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı oldu...

Avasır Gayrimenkul Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avasır Gayrimenkul Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Bedran tarafından kuruldu.

Senatör Gayrimenkul Haberi

Senatör Gayrimenkul

Kılıçoğlu Group Yönetim Kurulu Başkanı Talat Kılıç, Kartal'daki büyük adalet sarayının yanında İstanbul'daki ilk mesleğe özel projeleri olan Hukukçular Towers projelerini hayata geçirdiklerini belirterek, yine aynı bölgede Kartal Adalet Sarayı ve Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesinin önünde, yer alan Kuriş Kule projelerinin ise yüzde 85'ini sattıklarını söyledi. Projede kiralamaların da hızla devam ettiğini anlatan Kılıç, "Yine Kıde altındaki dükkan ve mağazaların, banka ve kurumsal gıda firmalarına kiralamalarını da sürdürüyoruz. Projemizde 2015 yılı Mayıs- Haziran aylarında yaşamın başlamasını hedefliyoruz" dedi. Kuriş Kule'de metrekare satış rakamlarının 8 bin TL ile 9 bin TL arasında değişirken, kiralama rakamları ise metrekare başına 17-18 dolar bandında. 


Genel müdürlük binası olarak kullanmak istiyorlar Kozyatağı E-5 üzerinde inşaatı devam eden Mermerler Plaza projesinde ise, kiralamalar ve satışların...