30 / 04 / 2024

Sarphan Finans Park teslim tarihi ne zaman?

 Sarphan Finans Park teslim tarihi ne zaman?

Firma: Sarp Group

Proje: Sarphan Finanspark

Ataşehir Finans Merkezi'nde yükselen Sarphan Finans Park projesinde teslimler 2014 yılında yapılıyor. Sarphan Finans Park'ta rezidans daireler 810 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...




Sarp Group imzasıyla, Ataşehir'de İstanbul Finans Merkezi'nin içerisinde yükselen Sarphan Finans Park projesi ofis, otel, AVM ve rezidans alanlarından oluşuyor. Sarphan Finans Park teslim tarihi 2014 yılı olarak belirlendi. 



Ofis bloğunun 13 katlı olarak inşa edildiği Sarphan Finans Park projesinde ofisler 74 metrekare ile 118 metrekare arasında tasarlandı. Ofis bloğunun ilk 4 katı otopark alanı olarak ayrılıyor. 21 bin metrekare alana sahip olan Sarphan Finans Park ofis bloğunda fiyatlar 640 bin TL'den başlıyor. Sarphan Finans Park ofislerinde, süs havuzları, ticari birimler, lobi ve resepsiyon hizmetleri veriliyor.



Stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 konutların bulunduğu Sarphan Finans Park Rezidans bloğunda stüdyo ve 1+1 daire tipleri tükenmiş durumda. Sarphan Finans Park Rezidans bloğunda 2+1 daireler 810 bin TL ile 890 bin TL arasında, 3+1 daireler 890 bin TL ile 1 milyon 400 bin TL arasında değişen fiyatlarla konut alıcılarına sunuluyor. Sarphan Finans Park Rezidans bloğu 54 katlı olarak yükselirken, bloğun ilk 10 katı otopark olarak kullanılıyor.


Sarphan Finans Park projesinde kapalı otopark, açık ve kapalı yüzme havuzları, havuz bar, helikopter pisti, fitness merkezi, restoran gibi alanlar bulunuyor. Otel binasının 20 katlı olarak inşa edileceği Sarphan Finans Park AVM içerisinde 53 adet ticari ünite yer alıyor.


Sarphan Finans Park projesinde ödemeler yüzde 3 oranında indirim sağlanarak yapılıyor. Yüzde 25 peşinat ödemesi sonrasında, kalan konut bakiyesi tutarı banka kredisi ile ödenebiliyor.



444 4 733

www.sarphanfinanspark.com.tr

Gülcihan YELKENCİ/emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön