07 / 05 / 2024

Sarphan Finanspark'ın yeni ortağı Öz Akar Elektrik oldu!

Sarphan Finanspark'ın yeni ortağı Öz Akar Elektrik oldu!

TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO, Yeni Sarp İnşaat ve Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi'nin ortaklığındaki Sarphan Finanspark projesinde Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi yüzde 10 hissesini Öz Akar Elektrik'e devretti...




TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO güvencesiyle yükselen Sarphan Finanspark projesi Yeni Sarp İnşaat ve Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi'nin ortaklığıyla inşa ediliyor. Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi'nin projede yüzde 10 hissesi bulunuyordu.


Bugün Emlak Konut GYO'dan yapılan açıklamaya göre Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi, ortaklıktaki yüzde 10 hissesini Öz Akar Elektrik şirketine devretti. Böylece Öz Akar Elektrik yüzde 10'luk hissesiyle projenin yeni ortağı oldu.


Elekrik, inşaat hizmet ve taahhüt alanlarında faaliyet gösteren Özakar Elektrik firması Sarp Group bünyesinde hizmet veriyor.


Şirket açıklaması;


Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi ve Tic. A.Ş ~ Yeni Sarp İnş. Madeni Yağ. Pet. Ürünleri Tur. İth. İhr. Tic. ve San. Ltd. Şti. Ortak Girişimi   taahhüdü altında olan İstanbul Ümraniye 1.Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde (Saphan Finanspark), Ortak Girişimi oluşturan firmalardan Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi ve Tic. A.Ş.  ortaklıkta bulunan %10'luk hissesinin tamamını devrederek ortaklıktan ayrılmış olup, "Öz Akar Elek. Akar. Nak. İnş. Taah. İth. İhr. Tic. ve San. Ltd. Şti."de  %10'luk hisse devralarak mevcut duruma yeni ortak olarak katılmıştır. 

Yeni oluşan ortaklığının ünvanı "Yeni Sarp İnşaat ~ Öz Akar Elektrik Adi Ortalığı  olmuştur.


518 bağımsız üniteden oluşan Sarphan Finanspark projesi 3 blok olarak tasarlandı. Projede rezidans, ofis ve AVM alanı bulunuyor. Sarphan Finanspark'ta rezidanslar bu yıl Mayıs ayı içerisinde teslim edilecek.



Adres: 3317 Ada 5 Parsel Site Mah. Finans Merkezi Bölgesi 34770 Ümraniye/İSTANBUL


Telefon: 444 47 33

Web: www.sarphanfinanspark.com.tr

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


Geri Dön