05 / 05 / 2024

SeaPearl'de metrekaresi 8 bin dolara!

SeaPearl'de metrekaresi 8 bin dolara!

İstanbul Ataköy’de hayata geçen Kuzu Grup imzalı SeaPearl Ataköy’de yaşam başladı. 2 milyar 700 milyon dolar yatırım değeriyle inşa edilen projede toplam bin 401 konut yer alıyor.



20 katlı 4 bloktan ve 631 konuttan meydana gelen ilk etapta, alanları 88 ile 398 metrekare arasında değişen 1+1’den 4.5+1'e kadar farklılık gösteren konut tipleri bulunuyor. Kişiye özel ödeme planlarının oluşturulduğu rezidans, otel ve ofis alanlarının bulunduğu karma bir proje olan SeaPearl Ataköy’ de metrekare birim fiyatları 8 bin dolardan başlıyor.  Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Özen Kuzu, şimdilerde tüm enerjilerim 770 konutluk ikinci etaba ve proje içinde yer alan 5 yıldızlı, Jumeirah Group’un işletmesini yapacağı, otel inşaatma verdiklerini söyledi.

‘1.2 KİLOMETRELİK SAHİL BANDIYLA BÜTÜNLEŞİYOR’
Barok tarzı peyzaj alanının Osmanlı ve Fransız saray bahçelerinden esinlenilerek tasarlandığını belirten Özen Kuzu, “Araç girişi olmayan 33 bin metrekarelik bu alan, sahil kenarında yürüyüş imkânı sağlayan 1.2 km uzunluğundaki sahil bandıyla bütünleşiyor” dedi.

Web: http://www.seapearlatakoy.com


Geri Dön