03 / 05 / 2024

SeaPearl Ataköy fiyat

SeaPearl Ataköy fiyat

İstanbul Ataköy’de hayata geçen Kuzu Grup imzalı SeaPearl Ataköy’de yaşam başladı. 2 milyar 700 milyon dolar yatırım değeriyle inşa edilen projede toplam bin 401 konut yer alıyor.

SeaPearl Ataköy'ün ilk etabında yaşam başladı!

İstanbul'un denize sıfır tek premium konut projesi olan Kuzu Grup imzalı SeaPearl Ataköy’ün ilk etabında yaşam başladı.

SeaPearl Ataköy Jumeirah Otel ve Residence projesinde Daikin imzası!

Kuzu Grup ve dünyaca ünlü otel markası Jumeirah Group işbirliği ile Ataköy sahilde inşa edilen SeaPearl Ataköy Jumeirah Otel ve Residence projesinde iklimlendirme çözümleri bir kez daha sektörün öncü markası Daikin’e teslim edildi. 

Kuzu Grup, SeaPearl Ataköy ile konutta dev kampanyaya destek oluyor!

Kuzu Grup, SeaPearl Ataköy ile konutta dev kampanyaya destek oldu. Projede 31 Ekim’e kadar sürecek kampanya kapsamında yüzde 10 indirim avantajı sunulacak..

Sea Pearl Ataköy fiyat 2018!

"Denizin kıyısında hayatın zirvesinde!" sloganıyla basına tanıtılan Sea Pearl Ataköy'de ilk etap daireleri hemen teslim ediliyor..

Nivo Ataköy güncel fiyat bilgisi!

Nivo Ataköy güncel fiyat bilgisi kapsamında dairelerin metrekare birim fiyatı 10 bin TL'den başlıyor. Nivo Ataköy projesi iki blok olarak Cathay İnşaat tarafından hayata geçirildi...

2017 Sea Pearl Ataköy yeni fiyat listesi!

Kuzu Grup imzası ile hayata geçirilen Sea Pearl projesi 20 katlı 4 bloktan oluşuyor. Projenin 1.200 metre sahil şeridine sahip. İşte 2017 Sea Pearl Ataköy yeni fiyat listesi...

Sea Pearl Ataköy tam fiyat listesi 2017!

Toplam 1.401 daireden meydana gelen Ataköy Sea Pearl projesi İstanbul Bakırköy'e bağlı Ataköy'de inşa edildi. Proje denize sıfır noktada bulunuyor. İşte Sea Pearl Ataköy tam fiyat listesi 2017...

SeaPearl Ataköy'ün ikinci etabına hız verildi!

İstanbul'un denize sıfır tek premium konut projesi olarak Kuzu Grup imzasıyla hayata geçirilen SeaPearl Ataköy'ün ikinci etabına hız verildi.

Bakırköy Sea Pearl Ataköy Konutları fiyat!

1.401 daire ve otelden meydana Bakırköy Sea Pearl Ataköy Konutları'nda fiyatlar 8 bin dolardan başlıyor. Proje 20 katlı 4 blok şeklinde dizayn ediliyor.

SeaPearl Ataköy'ün ilk etabında yaşam başladı!

İstanbul'un denize sıfır tek premium konut projesi olan Kuzu Grup imzalı SeaPearl Ataköy’ün ilk etabında yaşam başladı.

Nivo Ataköy fiyat 2017!

Cathay İnşaat imzası taşıyan Nivo Ataköy projesi 314 adet daire ve 73 adet ticari üniteden meydana geliyor. Nivo Ataköy 'de ödeme kampanyası başladı. İşte Nivo Ataköy fiyat 2017...

Sea Pearl Ataköy'de geri sayım başladı!

Kuzu Grup tarafından hayata geçirilen SeaPearl Ataköy’ün ilk etabında sona gelindi. Denize sıfır tek premium konut projesi olan SeaPearl Ataköy’de ay sonu itibarıyla yaşam başlayacak

SeaPearl Ataköy’de teslim heyecanı!

İstanbul’un denize sıfır tek premium projesi SeaPearl Ataköy’de teslim heyecanı yaşanıyor. Projede yaşam Eylül sonu itibariyle başlayacak.

SeaPearl Ataköy’de yaşam başlıyor!

SeaPearl Ataköy’ün ilk etabında sona gelindi. Teslim heyecanının yaşandığı projede yaşamın başlamasına sayılı günler kaldı. İstanbul'un getiri potansiyeli en yüksek, denize sıfır tek premium konut projesi olan SeaPearl Ataköy’de Eylül sonu itibariyle yaşam başlayacak.

SeaPearl Ataköy fiyat Haberi

SeaPearl Ataköy fiyat

20 katlı 4 bloktan ve 631 konuttan meydana gelen ilk etapta, alanları 88 ile 398 metrekare arasında değişen 1+1’den 4.5+1'e kadar farklılık gösteren konut tipleri bulunuyor. Kişiye özel ödeme planlarının oluşturulduğu rezidans, otel ve ofis alanlarının bulunduğu karma bir proje olan SeaPearl Ataköy’ de metrekare birim fiyatları 8 bin dolardan başlıyor.  Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Özen Kuzu, şimdilerde tüm enerjilerim 770 konutluk ikinci etaba ve proje içinde yer alan 5 yıldızlı, Jumeirah Group’un işletmesini yapacağı, otel inşaatma verdiklerini söyledi.

‘1.2 KİLOMETRELİK SAHİL BANDIYLA BÜTÜNLEŞİYOR’
Barok tarzı peyzaj alanının Osmanlı ve Fransız saray bahçelerinden esinlenilerek tasarlandığını belirten Özen Kuzu, “Araç girişi olmayan 33 bin metrekarelik bu alan, sahil kenarında yürüyüş imkânı sağlayan 1.2 km uzunluğundaki sahil bandıyla bütünleşiyor”...