09 / 05 / 2024

Seat Tarraco almak isteyenlere zam şoku! Tamı tamına 170 bin TL zam geldi!

Seat Tarraco almak isteyenlere zam şoku! Tamı tamına 170 bin TL zam geldi!

Seat, Tarraco modeline dev zam yaptığını açıkladı. Temmuz ayı kapsamında tüm modellerinin fiyat listesini güncelleyen Seat, Tarraco’ya 170 bin TL zam yaptı.



Seat, Tarraco modeline sahip olmak isteyenlere resmen kötü bir sürpriz yaptı. Temmuz ayında tüm modellerinin fiyat listesinde güncellemeye giden Seat, Tarraco modeline tamı tamına 170 bin TL zam yaptı. Tarraco’nun güncel fiyat listesini resmi internet sitesinden yayımlayan Seat’ın ilerleyen günlerde bir zam daha yapıp yapmayacağı merak konusu oldu. Bunun yanı sıra, Seat Tarraco’ya sahip olmak isteyenler, Tarraco’nun yeni fiyatını araştırmaya başladı.

Seat Tarraco almak isteyenlere zam şoku! Tamı tamına 170 bin TL zam geldi!

SEAT TARRACO

Verimliliği ve görünürlüğü optimize eden yenilikçi aydınlatma çözümleri ile beraber Seat Tarraco'nun gün batımının ışıldamasını sağlamak sizin elinizde. Eve Geliş / Evden Çıkış Aydınlatması özellikli karşılama ışığı, havanın kararmasının ardından yerini bulmana yardımcı olurken, Full LED mercekli ön farlar yardımıyla yolun tamamını aydınlatır. Baştan sona uzanan 'Infinite LED' arka farlar, dinamik LED arka sinyaller ve el yazısı şık bir model ismi, dikkat çeken bir arka dizayn ortaya koymak için bir arada.

Peki, gelen zammın ardından Seat Tarraco’nun temmuz ayı fiyatı ne kadar oldu? Seat Tarraco’nun Teknik özellikleri neler? İşte Seat Tarraco ile ilgili merak edilen tüm detaylar...


Geri Dön