29 / 04 / 2024

Seçili altınlarda yüzde 25'e varan indirim başladı! Hediye almak isteyenler tam zamanı! Atasay 27 Şubat fiyat listesi

Seçili altınlarda yüzde 25'e varan indirim başladı! Hediye almak isteyenler tam zamanı! Atasay 27 Şubat fiyat listesi

Atasay'da seçili altınlarda yüzde 25'e varan indirim kampanyası başladı! Hediye almak isteyenler tam zamanı! Atasay 27 Şubat 2023 fiyat listesi.



Atasay altın markası seçili altın takılarda tam yüzde 25'e varan indirim kampanyası başlattı. Hediye almak isteyenler için büytük fırsat niteliğinde olan bu kampanyanın fiyat listesi merak ediliyor.  Aynı zamanda online siparişlerinizde hemen aynı gün kargo seçeneği de bulunmakta. Kolyeden, küpeye; yüzükten bilekliğe aradığınız tüm altın takı çeşitleri bulunmakta.

 Peki Atasay'da altın kolye, bileklik yüzük  ve küpe fiyatı ne kadar? 27 Şubat 2023 Atasay fiyat listesi.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön