02 / 05 / 2024

Seçkinler Keçesuyu’nda 185 bin liraya dükkan! Aralıkta teslim!

 Seçkinler Keçesuyu’nda 185 bin liraya dükkan! Aralıkta teslim!

Firma: Seçkinler İnşaat

Proje: Keçesuyu Evleri

Konutların satış sürecinin devam ettiği Keçesuyu Evleri projesinde yer alan tek dükkanın fiyatı 185 bin lira olarak belirendi. Projedeki dükkan banka kredisi ile alıma uygun durumda




İstanbul Gaziosmanpaşa’da inşa edilen  Keçesuyu Evleri  projesi  Seçkinler İnşaat  tarafından hayata geçti. Kentsel dönüşüm projesi dahilinde yükselen Keçe Suyu Evleri toplamda 7 bin 550 metrekarelik inşaat alanına sahip.Tek blok halinde yükselen Gaziosmanpaşa Keçesuyu Konutları 17 kattan meydana geliyor. Projede tamamı 2+1 tipinde ve 96 metrekare alana sahip olan 83 adet daire bulunuyor. Fiyatların 225 bin liradan başlayıp 262 bin liraya kadar yükseldiği Keçesuyu projesinde dairelerin bulunduğu konum ve cepheye göre fiyat farklılığı yaşanıyor.

  Seçkinler Keçesuyu’nda 185 bin liraya dükkan! Aralıkta teslim!

Keçisuyu Konutları projesinde daireler dışında 1 tane de dükkan yer alıyor. Projede bulunan dükkan 20 metrekare alana sahip ve fiyatı 185 bin lira olarak belirlendi.  Konut ve dükkan teslimlerinin bu yılın Aralık ayı itibariyle başlayacağı Keçesuyu Evleri’nde banka kredisi ile ev ve dükkan sahibi olma imkanı sunuluyor. 

Seçkinler Keçesuyu Konutları'nın sahiplerine sunduğu olanaklar arasında sauna, fitness center, basketbol ve voleybol sahaları ve güvenlik hizmetleri yer alıyor.


 212 649 3030

http://www.seckinler.com.tr/

Gülay ODABAŞI


projeye sor



Geri Dön