29 / 04 / 2024

Seçkinler İnşaat

Seçkinler İnşaat

İstanbul Avrupa yakası Gaziosmanpaşa'da inşa edilen Keçesuyu Evleri projesinde yer alan tüm daireler satıldı...

Seçkinler Keçesuyu Evleri'nde yılsonu teslim: 235 bin lira!

Tüm dairelerin 2+1 tipinde tasarlandığı Gaziosmanpaşa Keçesuyu Evleri'nde daireler 235 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede banka kredisi kullanılıyor...

Gaziosmanpaşa Barbaros İnci Konutları'nda 3+1'ler 305 bin TL!

Fiyatların 225 bin TL'den başladığı Barbaros İnci Evleri projesi İstanbul Gaziosmanpaşa'da yükseliyor...

Keçesuyu Gaziosmanpaşa Evleri'nde 230 bin TL'ye 2+1!

Fiyatların 230 bin TL'den başladığı Keçesuyu Evleri, İstanbul Gaziosmanpaşa'da inşa ediliyor...

Gaziosmanpaşa Keçe Suyu Evleri 'nde metrekaresi 9 bin TL!

Gaziosmanpaşa’da hayata geçirilen Keçe Suyu Evleri projesinde yer alan dükkanın metrekare birim fiyatı 9 bin lira olarak belirlendi. Projenin teslimi hemen yapılıyor...

Keçesuyu Evleri Gaziosmanpaşa'da 265 bin TL'ye 2+1!

83 daire ve 1 dükkandan oluşan Keçesuyu Evleri projesinde yer alan dairelerin tamamı 2+1 olarak tasarlandı. Projede konutlar 230 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Barbaros İnci Evleri Gaziosmanpaşa'da 315 bin TL'ye 3+1!

5 bin 250 metrekare alan üzerinde yükselen Barbaros İnci Evleri'de daireler 215 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor...

Keçesuyu Konutları Gaziosmanpaşa'da 230 bin TL'den başlıyor!

Son 8 dairenin satışa sunulduğu Keçesuyu Evleri'nde fiyatlar 230 bin TL'den başlayıp, 265 bin TL'ye kadar yükseliyor...

Keçesuyu Konutları 'nda 180 bin liraya: hemen teslim!

Gaziosmanpaşa’da Seçkinler İnşaat tarafından yükselen Keçesuyu Konutları 'nda bulunan ticari birim halen satışta. Fiyat 180 bin TL olarak belirlenen ünite 21,5 metrekare alana sahip...

Keçesuyu ‘nda krediye uygun: metrekaresi 9 bin TL!

Seçkinler İnşaat’ın Gaziosmanpaşa’da hayata geçirdiği Keçe Suyu Evleri projesinin tek ticari ünitesi olan 20 metrekarelik dükkanın metrekare fiyatı 9 bin lira olarak belirlendi

Seçkinler İnci Evleri Gaziosmanpaşa'da 283 bin TL'ye 3+1!

Teslimlerin Haziran 2014 tarihinde gerçekleşmesi planlanan İnci Evleri projesinde yer alan konutların fiyatları 193 bin TL'den başlayıp, 405 bin TL'ye kadar yükseliyor...

Keçesuyu’nda 180 bin liraya 20 metrekare dükkan!

1 adet satılık dükkanın bulunduğu Keçesuyu Evleri’nde satış süreci devam ediyor. Projenin teslimleri başlamış durumda

Keçesuyu Seçkinler’de metrekaresi 9 bin liraya dükkan!

Konutların yanı sıra 1 adet dükkanın da satışa sunulduğu Keçe Suyu Evleri’nin 20 metrekarelik dükkanının metrekare birim fiyatı 9 bin lira olarak belirlendi

Seçkinler Keçesuyu Evleri’nin tek dükkanı 180 bin liraya!

İstanbul Gaziosmanpaşa’da yükselen Keçesuyu Evleri’nde bulunan tek dükkanın fiyatında 5 bin liralık indirim yapıldı. Dükkan fiyatının 180 bin lira olduğu projede banka kredisi kullanılabiliyor

Barbaros Gaziosmanpaşa İnci Evleri'nde 276 bin TL'ye 2+1!

İstanbul Gaziosmanpaşa'da hayata geçirilen Barbaros İnci Evleri'nde daireler 193 bin TL ile 405 bin TL arasında fiyatlarla satışa sunuluyor. Teslimler Haziran 2014'te gerçekleşecek...

Seçerbab İnşaat Mimari Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seçerbab İnşaat Mimari Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seçer Bab tarafından kuruldu.

Metro ve metrobüse yakın en ucuz kira 21 bin TL'den başlıyor! İşte ilçe ilçe İstanbul'da kira fiyatları!

Endeksa tarafından açıklanan resmi verilere göre, metro ve metrobüse yakın en ucuz kira 21 bin TL'den başlıyor. İşte ilçe ilçe İstanbul'da kira fiyatları...

Seçkin Kentsel Dönüşüm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seçkin Kentsel Dönüşüm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 20 milyon TL sermaye bedeli ile Zülküf Akpınar tarafından kuruldu.

Seçkinler Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seçkinler Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Bedran Akgül ve Ramazan Perihan ortaklığında kuruldu.

Se Yapı İnşaat Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Se Yapı İnşaat Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Anonim Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serkan Kılıç tarafından kuruldu.

Herüse Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Herüse Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Tosuncu tarafından kuruldu.

Onur Akköse, İntema İnşaat yatırımcı ilişkileri bölümü görevlisi oldu!

İntema İnşaat Yönetim Kurulu, yatırımcı ilişkileri bölümü görevlisi olarak belirlenmiş olan Eda Şahin'in yerine Onur Akköse'nin görevlendirilmesine karar verdi.

İntema İnşaat yönetim kurulu üyelerini seçti!

İntema İnşaat Yönetim Kurulu'nun 19 Nisan 2021 tarihli toplantısında; Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği'nde ("Tebliğ") yer alan hükümler çerçevesinde yönetim kurulu üyeleri seçildi.

İntema İnşaat 2021 yılı için bağımsız denetim şirketini seçti!

İntema İnşaat'ın 2021 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi için Bağımsız Denetim Şirketi PwC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'nin seçilmesine karar verildi.

Enka İnşaat'ın yönetim kurulu komitesi değişti!

Enka İnşaat'ın denetim komitesine 1 yıl süreyle görev yapmak üzere, Fatih Osman Tar'ın ve Mehmet Mete Başol'un seçilmelerine karar verildi. 

İntema İnşaat bağımsız denetim kuruluşunu seçiyor!

İntema İnşaat, "PwC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Anonim Şirketi"nin bağımsız denetim kuruluşu olarak seçilmesine ilişkin önerinin genel kurul'un onayına sunulmasına karar verildi.

Enka İnşaat 2021 yılı için bağımsız denetim şirketini seçiyor!

Enka İnşaat'ın 2021 yılına ilişkin finansal tablolarının denetlenmesi için KPMG Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'nin seçilmesine ve bu seçimin Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar verildi. 

Sunrıse Enterprıses İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sunrıse Enterprıses İnşaat Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Rashıd ve Illahı Bux Chacho ortaklığında kuruldu.

Seçkinler İnşaat Haberi

Seçkinler İnşaat

Konut sahibi olmak için banka kredisi kullanılan Keçesuyu Evleri, İstanbul Avrupa yakası Gaziosmanpaşa'da yükseliyor. Proje, tek bloktan meydana geliyor.


Konutların hepsinin 2 oda 1 salon olarak dizayn edildiği Keçesuyu Evleri projesi, Seçkinler İnşaat tarafından yaşama geçiriliyor.



Satışların tamamlandığı Keçesuyu Evleri Gaziosmanpaşa, toplamda 83 adet konuttan oluşuyor. Projede yer alan konutların tamamının alanı 98 metrekare olarak tasarlandı.


Bloğun 17 kata sahip olduğu Gaziosmanpaşa Keçecuyu Evleri'nde, basketbol-voleybol sahaları, güvenlik, fitness center ve sauna gibi imkanlar sunuluyor.


Dairelerin teslimlerinin hemen yapıldığı Keçesuyu Konutları,  7 bin 500 metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçiriliyor.


Telefon: 212 649 3030

Web adresi: http://www.seckinler.com.tr/

Merve...