28 / 04 / 2024

Seçkinler Keçesuyu Evleri'nde yılsonu teslim: 235 bin lira!

Seçkinler Keçesuyu Evleri'nde yılsonu teslim: 235 bin lira!

Firma: Seçkinler İnşaat

Proje: Keçesuyu Evleri

Tüm dairelerin 2+1 tipinde tasarlandığı Gaziosmanpaşa Keçesuyu Evleri'nde daireler 235 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede banka kredisi kullanılıyor...





Keçe Suyu Evleri projesi  Seçkinler İnşaat  girişimi ile hayata geçirildi. Keçesuyu Konutları konum olarak Gaziosmanpaşa'da yer alıyor. 17 kattan meydana gelen  Keçesuyu Evleri  tek blok olarak yükseliyor. Keçe Suyu Evleri projesinde yer alan tüm daireler 2+1 tipinde tasarlandı. 

 

 7 bin 550 metrekare inşaat alanına sahip Keçesuyu Evleri projesinde 83 konut ve 1 adet dükkan satışa sunuluyor.  Tüm konutların 96 metrekare alana sahip olacak şekilde inşa edildiği Seçkinler Keçesuyu 'nda daireler 235 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Projedeki 21 metrekare büyüklükteki dükkan ise 9 bin liralık metrekare fiyatı ile alıcısını bekliyor. 



Seçkinler Keçesuyu Evleri nde yılsonu teslim: 235 bin lira!


Banka kredisinin kullanılabildiği Keçe Suyu Evleri ’nde daire tutarının yüzde 25'i peşinat olarak ödendikten sonra kalan miktar 120 aya kadar kredi kapsamında vadelendiriliyor. Keçe suyu Evleri ‘nin teslimatları bu yıl sonunda yapılacak.



Telefon: 212 649 3030

Web adresi: http://www.seckinler.com.tr/

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön