Kent Haberleri

Selçuk Geçer'den bir ilk! Yatırımcılara dolar dışında başka yatırım önerdi! 'Al kenara koy' dedi

Dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, yatırımcılara  'al kenara koy' diyerek dolar dışında başka bir yatırım aracını açıkladı.

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolar yorumları ile gündemden düşmüyor. Doların yükselmeye devam edeceğini söyleyen ünlü ekonomistten bu sefer başka bir açıklama geldi. Geçer, 'al kenara koy' diyerek yatırımcılara çok kazanıracak yatırım aracını önerdi.

ALIN KEMARA KOYUN!

Selçuk Geçer, yatırımcılara 'alın kenara koyun' diyerek para kazandıracak yatırımın hangisi olduğunu açıkladı. Milyonlarca yatırımcı elindeki parasını değerlendirmek için çeşitli yatırım araçlarını tercih ediyor. Selçuk Geçer, yatırımcıların en çok kazandıracağı yatırım aracının bitcoin olduğunu söyledi.

DÜŞÜŞ BEKLEMEYİN, PANİKLE SATMAYIN

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, Bitcoin uyarısını önceden yaptığını söylerken, büyük bir ihtimalle 49 bin dolar seviyesinin test edileceğini açıkladı.

Geçer, “Bitcoin'in 50 bine inmesi, hatta 49 bin seviyelerine inmesi demek, diğer altcoinlerin Bitcoin karşısında daha fazla değer kaybetmesi demektir. Bu yüzden dikkatli olun. Elinizde mal varsa panikle satmayın, ancak buralardan çok fazla düşüş beklemeyin” dedi.

Bugünkü koşullara göre fiyatlar aşırı yükselmiş durumda olduğunu belirten Geçer, yarın ki koşullarda Bitcoin'in 100 bin doları hatta 1 milyon doları görebileceğini belirtti. 

Geçer: ''Ethereum'un da önce 25 bin doları, sonra 100 bin dolarları göreceğini tahmin ediyorum. Ben Ethereum ve Bitcoin almayı planlıyorum ve bunları kenara koyup 10 yıl beklemeyi düşünüyorum. Eğer aynı fikirdeyseniz, hangi seviyeden alırsanız alın, ucuz alacağınızı unutmayın” dedi. 

BİTCOİN BUGÜN NE OLDU?  19 NİSAN 2024 BİTCOİN KAÇ LİRA?

Bitcoin yatırımcıları bitcoindeki son durumu merak ediyor. Bugün bitcoin en oldu? Bitcoin yükseldi mi? soruları yatırımcılar tarafından araştırılıyor.  Bitcoin bugün yüzde 4,52 yükselişe geçerek, 2 bin 139,70 liradan ilem görüyor.

Güvenli liman altına talep artıyor! Altın fırladı! Gram, çeyrek, yarım, tam altın ne kadar oldu 19 Nisan 2024?

Doların 6 ay sonra geleceği rakam belli oldu! Öyle bir rakam açıklandı ki... Dolarını satan bin pişman olacak