06 / 05 / 2024

Sedi Yapı Gümüşpala'yı dönüştürmeyi hedefliyor!

Sedi Yapı Gümüşpala'yı dönüştürmeyi hedefliyor!

Kaliteli, güvenilir, çağdaş, yüksek standartlarda ve aynı zamanda ulaşılabilir mekânlar üretmek hedefiyle yola çıkan Sedi Yapı, Karşıyaka Gümüşpala'yı yepyeni bir çehreye kavuşturacak yatırımlarına hız verdi.



Kaliteli, güvenilir, çağdaş, yüksek standartlarda ve aynı zamanda ulaşılabilir mekânlar üretmek hedefiyle yola çıkan Sedi Yapı, Karşıyaka Gümüşpala'yı yepyeni bir çehreye kavuşturacak yatırımlarına hız verdi. Kentsel dönüşümle ilgili ilk adımların başlatıldığı Glimüşpala'da hayata geçirdikleri 'Gümüşyalı Projesi'nin büyük ilgi gördüğünü belirten Sedi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Şeydi Eker, bu bölgedeki yatırımlarının artarak devam edeceğini söyledi. Eker, "Gümüşpala'yı kentimizin seçkin bir semti haline getirecek olan Gümiişyalı Projesi'nin çıkış noktası güvenilir, çağdaş, kaliteli ve şehircilik kimliğine yakışır yaşam mekânları kunnak. Bu bölge izmir'in körfez manzarasına hakim en güzel noktalanndan biri. Maalesef zaman içerisinde oldukça ihmal edilmiş ve gözden kaçırılmış. Gümiişpala aynı zamanda İzmir'de kentsel dönüşümün ilk adımlarının başlatıldığı yer olması açsından da önemli. Bu nedenle Gümiişyalı, bizim için bir inşaat projesi olmaktan çok bir kentsel dönüşüm projesi. Amacımız kentimize yeni bir değer kazandırmak. 

Her biri körfez manzarasına hakim, 145 ile 170 metrekare arasında değişen tek blok, 8 katlı ve 16 bağımsız daireden meydana gelen butik bir vah projesi olan Giimüşyalı, eşsiz konumu ve kalitesiyle yoğun talep çekiyor. Projemiz sadece Gümüşpala'nın yüzünü güldürüp, semte değer katmak ile kalmayacak aynı zamanda Gümüşyalı evlerini tercih edenler için de kaçırılmayacak bir yatırım adımı olacak" dedi. Çok kısa bir süre sonra yine aynı bölgede 15 milyon TL'ye mal olacak Atrium Rezidans isimli yeni bir projenin daha startını vereceklerini de sözlerine ekledi.


Yenigün 


Geri Dön