02 / 05 / 2024

Şekerbank'tan turizm işletmelerine destek paketi!

Şekerbank'tan turizm işletmelerine destek paketi!

Şekerbank Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Ertürk, Hem turizm sektöründe faaliyette bulunan işletmelere özel hazırlanan destek paketi, yerel ihtiyaçlara özel geliştirilmiş bankacılık ürünlerini ve indirimleri kapsıyor.



ŞEKERBANK'IN 'Turizme Beş Yıldızlı 

Destek Paketi'nin tanıtımı için düzenlenen yemeğe. Şekerbank Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Ertürk. Şekerbank Baş Ekonomisti Ozan Çağın Gazitiirk. Şekerbank Akdeniz Bölge Müdürü Mustafa Özer. Türkiye Otelciler Federasyonu (TUROFED) Yönetim Kurulu Üyesi ve Alanya Turistik İşletmeciler Demeği (ALTİD) Başkanı Burhan Sili. demek, oda ve sivil toplum kuruluşlan temsilcileriyle birlikte turizmciler katıldı. 


TURİZMCİLERE 60 AY VADELİ KREDİ 

Destek paketinin anlatıldığı programda bilgiler veren Şekerbank Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Ertürk. "Hem turizm sektöründe faaliyette bulunan, hem de turizm sektörüyle dolaylı olarak işbirliği içerisinde olan işletmelere özel hazırlanan destek paketi, yerel ihtiyaçlara özel geliştirilmiş bankacılık ürünlerini ve indirimleri kapsıyor. 


İlk altı ay ödemesiz dönem içeren 60 ay vadeli yatının kredileri, elektrik giderlerinde indirim, bir yıl ön ödemesiz teknik danışman destekli yalıtım kredileri, geniş kapsamlı sigorta hizmeti ve ücretsiz web savlası kurma imkanı, destek paketinin öne çıkan özelliklerinden bazılan" dedi. 


FİNANSMAN DESTEĞİ SAĞLAYACAK 

Finansman desteği sağlayacaklarını söyleyen Ertürk. "Turizme Beş Yıldızlı Destek Paketi 'nden çok dalıa fazla işletmenin faydalanabilmesi için yedi ayn turizm yöresinde işbirliği toplantıları dıizenliyonız ve protokollere imza atıyoruz. Şekerbank. odalara kayıtlı olan ve turizm sektöründe faaliyet gösteren işletmelerin tüm ihtiyaçtan için finansman desteği sağlayacak. Protokol çerçevesinde, bölgede bulunan ve turizm sektöründe faaliyet gösteren tüm işletmeler. yaz sezonuna hazırlanırken gerekli tüm finansman ihtiyaçlarını 'Turizme Beş Yıldızlı Destek Paketi" ile karşılayabilecek" diye konuştu. 

Şekerbanktan turizmciye müjde Şekerbank, turizm sektörüneyönelik Turizme Beş Yıldızlı Destek Paketi'ni tanıtmak için Banana Beach Club'da yemek verdi.

Antalya Yeni Alanya


Geri Dön