18 / 05 / 2024

Şekerbank turizmcilere destek

Şekerbank turizmcilere destek

Şekerbank Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Ertürk, Hem turizm sektöründe faaliyette bulunan işletmelere özel hazırlanan destek paketi, yerel ihtiyaçlara özel geliştirilmiş bankacılık ürünlerini ve indirimleri kapsıyor.

Şekerbank ve Hepsiburada’dan kadın kooperatiflerine müjde: 250 bin TL'lik  nakit destek sağlanacak!

Hepsiburada ve Şekerbank’ın iş beraberliği ile kadın kooperatiflerine dijital reklam destek paketi kapsamında 20 milyon liralık satış hacmi imkanı yaratılması hedefleniyor. Ayrıca, Finansal ihtiyaçlarını karşılamak ve işlerini büyütmeyi amaçlayan kadın kooperatifleri, bankadan 250 bin TL destek.

Şekerbank’tan ev almak isteyenlere kolaylık! Bakın ne kadar verecek!

Şekerbank, ev sahibi olmak isteyenlere harika bir fırsat sunuyor! 100 bin TL kredi imkanıyla, artık ev sahibi olmak hayal değil. 10 sene vadeli kredi fırsatıyla, ev almakta zorlananlar için büyük bir destek sağlanıyor. 

Şekerbank'tan İmar Barışı Kredisi!

Şekerbank, İmar Barışı'ndan faydalanmaktan isteyen bireysel müşterilerinin finansman ihtiyaçlarına destek veriyor. Banka, "İmar Barışı Kredisi" ile müşterilere 60 aya varan vade ve avantajlı faiz oranları sunuyor. 

Kamu arazisi tahsis edilen turizmcinin borcu 1 yıl ertelenecek!

TBMM’de cuma günü kabul edilen torba yasadan, turizmcilere destek çıktı. 2016 içinde kamu arazisi tahsis edilen turizm işletmelerinden tahsil edilmesi gereken kira, hasılat payı ve ecrimisil gibi bedellerin ödeme süresi 1 yıl ötelenecek.

Şekerbank, enerji verimliliğine 5 yılda 572 milyon TL kredi verdi!

Toplam portföyünün % 89'u ticari kredilerden oluşan Şekerbank, sürdürülebilir kalkınma bankacılığı stratejisiyle üretime destek veriyor. Banka, EKOkredi'yle enerji verimliliği projelerine 5 yılda 572 milyon TL'lik kaynak aktardı.

Ömer Çelik: Turizmcilere 100 milyon TL destek sağlayacağız!

Turizmcilere Ömer Çelik, Rusya'yı kapsayan özel bir turizm paketi hazırlandığını belirterek, "Rusya'dan 400 bin ve üzeri ziyaretçi getiren tur operatörlerine 100 milyon liraya kadar kredi vereceğiz'' dedi.

Şekerbank turizmcilere 5 yıldızlı destek verecek!

Şekerbank, "Turizme 5 Yıldızlı Destek Paketi" kapsamında Bodrum Ticaret Odası ile Esnaf ve Sanatkarlar Odası'yla protokol imzaladı. Gökhan Ertürk ve Erdoğan Başeymez ile protokol imzaladı.

Şekerbank'tan turizme destek paketi!

Şekerbank Başekonomisti Ozan Çağrı Gazitürk: - "Turizmcilerimiz özellikle milenyum kuşağı denilen ve gezmeyi seven 1990-2000'li yıllarda doğan yeni neslin ihtiyaçlarını ve taleplerini çok iyi analiz etmeli" dedi...

Şekerbank Turizme Beş Yıldızlı Destek Paketi'nin detayları açıklandı!

Şekerbank Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Ertürk, turizm sektörü İçin hazırladıkları destek paketinin, yerel ihtiyaçlara özel geliştirilmiş bankacılık ürünleri ve de indirimleri kapsadığını söyledi.

Şekerbank'tan Turizme Beş Yıldızlı Destek Paketi!

Şekerbank tarafından hazırlanan "Turizme Beş Yıldızlı Destek Paketi"nde işletmelere, yeni sezona hazırlanırken sadece kredi değil, hem finansman hem de destek hizmetleri içeren bankacılık çözümleri sunulacak

Şekerbank'tan Turizme Beş Yıldızlı Destek Paketi toplantıları!

Anadolu’da yaygın şube ağı bulunan Şekerbank, "Turizme Beş Yıldızlı Destek Paketi"nden çok daha fazla işletmenin faydalanması için yedi ayrı turizm yöresinde işbirliği toplantıları düzenliyor..

Şekerbank'tan turizm işletmelerine destek paketi!

Şekerbank Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Ertürk, Hem turizm sektöründe faaliyette bulunan işletmelere özel hazırlanan destek paketi, yerel ihtiyaçlara özel geliştirilmiş bankacılık ürünlerini ve indirimleri kapsıyor.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı köye dönüş projesine destek sağlıyor!

Güneydoğu ve Doğu Anadolu’da kentsel dönüşüm çalışmalarına hız veren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, köye dönüşleri kolaylaştırmak için İç İşleri Bakanlığı’nın başlattığı “Köye Dönüş ve Rehabilitasyon Projesi ”ne Yapı Denetim Hizmeti vererek destek oluyor.

Şekerbank turizmcilere destek Haberi

Şekerbank turizmcilere destek

ŞEKERBANK'IN 'Turizme Beş Yıldızlı 

Destek Paketi'nin tanıtımı için düzenlenen yemeğe. Şekerbank Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Ertürk. Şekerbank Baş Ekonomisti Ozan Çağın Gazitiirk. Şekerbank Akdeniz Bölge Müdürü Mustafa Özer. Türkiye Otelciler Federasyonu (TUROFED) Yönetim Kurulu Üyesi ve Alanya Turistik İşletmeciler Demeği (ALTİD) Başkanı Burhan Sili. demek, oda ve sivil toplum kuruluşlan temsilcileriyle birlikte turizmciler katıldı. 


TURİZMCİLERE 60 AY VADELİ KREDİ 

Destek paketinin anlatıldığı programda bilgiler veren Şekerbank Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Ertürk. "Hem turizm sektöründe faaliyette bulunan, hem de turizm sektörüyle dolaylı olarak işbirliği içerisinde olan işletmelere özel hazırlanan destek paketi, yerel ihtiyaçlara özel geliştirilmiş bankacılık ürünlerini ve indirimleri kapsıyor. 


İlk altı ay ödemesiz dönem içeren 60 ay vadeli yatının kredileri, elektrik giderlerinde indirim, bir yıl ön ödemesiz teknik danışman destekli...