27 / 04 / 2024

Ofton, Petrol Sitesi için düğmeye bastı!

 Ofton, Petrol Sitesi için düğmeye bastı!

Ofton İnşaat, bir süredir talip olduğu Petrol Sitesi için görüşmeleri başlattı!



Şehir merkezinde geliştirdiği konsept inşaat projeleriyle dikkat çeken Ofton İnşaat, Etiler’deki Petrol Sitesi’ni yeniden inşa etmek için girişimlerine hız verdi. Ofton İnşaat’tan, İnşaat Mühendisi ve Gayrimenkul Geliştirme Müdürü Osman Bedir, Petrol Sitesi sakinlerinden oluşan komisyon ile bir araya geldi.

1960’lı yılların başında inşa edilen Petrol Sitesi 33 blokta 364 daireden oluşuyor. Kat maliklerinin ortak görüşü; eskiyen binaların yerine rezidans özellikli yeni bir konut projesinin hayata geçmesi. 34 bin 280 metrekarelik arsa üzerine inşa edilmiş olan Petrol Sitesi, yaklaşık 15-20 dönüm yeşil alana sahip bir site.

1980 yılından beri inşaat sektöründeki farklı proje ve faaliyetlerdeki deneyimlerini 2003 yılı itibarıyla aynı çatı altında birleştiren Ofton İnşaat, şehir merkezlerinde bölge coğrafyasının zemin özelliklerine uygun, alt ve üst yapıları en son teknolojilerle kurulu, dayanıklı ve çağdaş yaşam alanları geliştiriyor.

Ofton İnşaat 'ın faaliyetlerinin ön projelendirme, tasarım ve şantiye aşamaları nitelikli teknik kadrosu tarafından kendi bünyesinde yürütülüyor. Bu sayede Ofton İnşaat proje süreçlerinde hızlı şekilde ilerleyerek müşterilerine anahtar teslim mekanlar sunuyor. İstanbul'daki bazı projelerini "Elysium" konsept markasıyla gerçekleştiren Ofton İnşaat, bu yönüyle şehirde yaşamayı seçenler ve yatırım yapmak isteyenler için ilk akla gelen kurumlar arasında yer alıyor. Öte yandan Ofton İnşaat bünyesinde oluşturduğu Turizm Grubu ile şehir otelciliği alanında da faaliyetler yürütüyor.


Geri Dön