29 / 04 / 2024

Selçuk Belediyesi 3 gayrimenkul satıyor!

Selçuk Belediyesi 3 gayrimenkul satıyor!

İzmir İli Selçuk Belediye Başkanlığı, İzmir Selçuk'ta yer alan 3 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. İşte detaylar...



TAŞINMAZLAR SATILACAKTIR
İzmir İli Selçuk Belediye Başkanlığından:

İHALENİN KONUSU:
Madde 1- Mülkiyeti müstakilen Belediyemize ait olan 3 adet taşınmazın 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a ve 36. maddesi gereğince ‘Kapalı Teklif Usulüyle’ satış ihalesi ayrı ayrı yapılacaktır.
İHALENİN YAPILACAĞI YER, TARİH VE SAAT ile İHALE MUHAMMEN BEDELİ, GEÇİCİ TEMİNATI:
Madde 2- İhale, Selçuk Belediye Başkanlığının, Atatürk mahallesi, Atatürk caddesi No:111 adresindeki binasında Belediye Encümen Toplantı Salonunda, 26/04/2022 tarihinde Belediye Encümenince yapılacaktır. İhalede satılacak taşınmazların; mahalle, ada ve parsel bilgileri, muhammen bedelleri, geçici teminat bedelleri, ihale tarih ve saatleri aşağıdaki tabloda ayrıca belirtilmiştir. Taşınmazların üzerlerindeki bütün takyidatlar için tapu kaydına bakılacaktır.
İmar Durumu ise İmar ve Şehircilik Müdürlüğünden incelenebilecektir.

Selçuk Belediyesi 3 gayrimenkul satıyor!

İHALEYE KATILACAKLARDAN İSTENECEK BELGELER:
Madde 3- İhaleye katılacak gerçek veya tüzel kişilerden aşağıdaki belgeler istenir:
A) Gerçek kişiler için:
a) 2886 sayılı Kanunun 37. maddesine göre hazırlanmış Teklif Mektubu,
b) İhaleye katılan tarafından her sayfası ayrı ayrı imzalanmış şartname,
c) İhale ile ilgili yatan geçici teminata ilişkin makbuz veya kesin ve süresiz banka teminat mektubu veya Hazine Müsteşarlığınca ihraç edilen devlet iç borçlanma senetleri veya bu senetler yerine düzenlenen belge,
ç) Nüfus cüzdanı aslı veya tasdikli sureti,
d) Tebligat adresini gösterir ikametgah belgesi ve elektronik posta adresi beyanı,
e) İstekliler adına vekâleten iştirak ediliyor ise, istekli adına teklifte bulunacak kimselerin vekâletnameleri ile vekâleten iştirak edenin noter tasdikli imza sirküleri,
f) 3.500,00 TL (Üçbinbeşyüz.TL) olan şartname bedelinin ödendiğine dair makbuz. Her bir taşınmaz satış ihalesi için ayrı ayrı şartname almak zorunludur.
g) İhaleye katılacakların kendilerinin veya temsilcilerinin 2886 sayılı Devlet İhale Kanununa göre ihalelere katılmaktan yasaklı ve cezalı olmadığına dair belge ya da yazılı beyan.(Beyan, Belediye Başkanlığına elle yazılı dilekçe şeklinde olabilir)
h) İhaleye katılacakların kendilerinin veya temsilcilerinin FETÖ, PDY ve silahlı terör örgütü ile iltisaklı olmadığına ilişkin yazılı beyan. (Beyan, Belediye Başkanlığına elle yazılı dilekçe şeklinde olabilir)
ı) Belediyeye borcu olmadığına dair Selçuk Belediyesinden alınmış belge,
B) Tüzel Kişiler için
a) 2886 sayılı Kanunun 37. maddesine göre hazırlanmış Teklif Mektubu,
b) İhaleye katılan tarafından her sayfası ayrı ayrı imzalanmış şartname,
c) İhale ile ilgili yatan geçici teminata ilişkin makbuz veya kesin ve süresiz banka teminat mektubu veya Hazine Müsteşarlığınca ihraç edilen devlet iç borçlanma senetleri veya bu senetler yerine düzenlenen belge,
ç) Tüzel kişinin ana sözleşmesi veya tüzüğü,
d) İhaleye katılmak için yetkilendirilen kişiye ait karar aslı ve fotokopisi,
e) İhaleye katılan yetkilinin imza sirküleri aslı, vekaleten katılımlarda vekaletname aslı ve vekil imza sirküleri aslı,
f) İhale ile ilgili yatan geçici teminat makbuzları,
g) Tebligat adresini gösterir adres beyanı ve elektronik posta adresi beyanı,
ğ) Oda kaydı belgesi,
h) İstekliler adına vekâleten iştirak ediliyor ise, istekli adına teklifte bulunacak kimselerin vekâletnameleri ile vekâleten iştirak edenin noter tasdikli imza sirküleri,
ı) İsteklilerin ortak girişim olması halinde, noter onaylı ortak girişim beyannamesi ve eki ortaklık sözleşmesi ile birlikte bu maddeye göre istenen belgeler ortak girişimi oluşturan gerçek kişi veya tüzel kişilerin her biri için ayrı ayrı bildirilecektir.

Selçuk Belediyesi 3 gayrimenkul satıyor!

i) 3.500,00 TL (Üçbinbeşyüz.TL) olan şartname bedelinin ödendiğine dair makbuz. Her bir taşınmaz satış ihalesi için ayrı ayrı şartname almak zorunludur.
j) Tüzel kişinin vergi numarası
k) Tüzel kişiliğin veya ihaleye katılacak temsilcilerin 2886 sayılı Devlet İhale Kanununa göre ihalelere katılmaktan yasaklı ve cezalı olmadığına dair belge ya da yazılı beyan. (Beyan, Belediye Başkanlığına elle yazılı dilekçe şeklinde olabilir)
l) Tüzel kişiliğin ve ihaleye katılacak temsilcilerin FETÖ, PDY silahlı terör örgütü ile iltisaklı olmadığına ilişkin beyan. (Beyan, Belediye Başkanlığına elle yazılı dilekçe şeklinde olabilir)
m) Belediyeye borcu olmadığına dair Selçuk Belediyesinden alınmış belge.
Teklifler, ihale günü ihale saatine kadar sıra numaralı alındılar karşılığında İhale Komisyon Başkanlığına verilecektir. Teklifler iadeli taahhütlü olarak da gönderilebilir. Bu takdirde dış zarfın üzerine Selçuk Belediye Başkanlığının adresi ile hangi işe ait olduğu, isteklinin adı ve soyadı ile açık adresi yazılacaktır. Posta ile gönderilecek tekliflerin ilanda belirtilen saate kadar komisyon başkanlığına ulaşması şarttır. Postadaki gecikme nedeniyle işleme konulmayacak olan tekliflerin alınış zamanı bir tutanakla tespit edilecektir.
İhale şartnamesi ile tapu kaydına ait bilgiler Selçuk Belediyesi Emlak ve İstimlak
Müdürlüğünden temin edilebilir.
 İlan olunur. 

TOKİ, Gaziantep'te 36 ay taksitle arsa satıyor! Yüzde 25 peşinatla arsa fırsatı!

Çağatay Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oluyor!

TOKİ’den Ankara’da yatırım fırsatı! 67 adet arsa satışa çıkıyor


Geri Dön