01 / 05 / 2024

Selçuk Geçer altın yatırımcılarını iki gün önceden uyardı: Yeni dönem başlıyor! Bu tarihten itibaren gram altın tam....

Selçuk Geçer altın yatırımcılarını iki gün önceden uyardı: Yeni dönem başlıyor! Bu tarihten itibaren gram altın tam....

Ünlü Ekonomist Selçuk Geçer, ABD Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrasında altın sahiplerini yeni bir dönemin başlayacağı konusunda uyardı.



Ünlü Ekonomist Selçuk Geçer, altın ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu. Geçer, Fed'in bir kerelik daha 25 baz puanlık artırıma gidileceğine yönelik tüm beklentilerin ortadan kalktığını aktarmıştı. 2024 yılının son çeyreğine kadar geçerli olan faizlerin sabit tutulmasının söz konusu olduğunu belşrten Geçer, 2024 yılının ilk aylarından sonra piyasalar nezdinde ons altın döneminde önemli yükselişlerin söz konusu olduğunu açıkladı.

ALTIN FİYATLARININ UÇUŞA GEÇECEĞİ TARİH!

Alınan kararla birlikte ons altının 1980 dolar seviyesinden 2024 yılının ortalarına doğru 2400-2500 dolar seviyesine ulaşacağını açıkladı. 

DOLARI OLANLAR DİKKAT!

Yaşanacak büyük yükselişin yanı sıra Türkiye’de döviz tarafında da önemli düzeyde sıçramaların olacağını belirten ekonomist Geçer, hem ONS altın fiyatlarının hem de Dolar/TL paritesi tarafında belirlenmiş dikkatlerin altını çizdi. Gram Altın/TL fiyatlarında ise çift yönlü bir yükselişin söz konusu olacağını söyledi.

Uzman ekonomist, altın fiyatlarının geçtiğimiz haftalara kıyasla daha pahalı olduğuna söyleyerek bu fiyatlardan alım fırsatının halen daha devam ettiğini dile getirdi.

Geçer; "Altın muhakkak her geçtiğimiz gün değerlenmeye devam edecek. Bu sebeple geçmiş haftalarda eğer alsaydınız muhakkak daha büyük bir getiri sağlardınız. Lakin kazanmak için kesinlikle geç değil. Bu fiyatlardan da giriş yapan yatırımcılar 2024 yılında büyük kazançlara imza atacaklar.” sözlerini dile getirdi.

Selçuk Geçer altın yatırımcılarını iki gün önceden uyardı: Yeni dönem başlıyor! Bu tarihten itibaren gram altın tam....

SON DAKİKA ALTIN FİYATLARI NE KADAR OLDU?

1 Kasım Çarşamba son dakika altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından araştırılıyor. Ons altın şu dakikalarda 1983 dolardan işlem görüyor. Peki gram altın bugün ne kadar oldu? Çeyrek altın bugün kaç TL? 2 Kasım altın fiyatları ne kadar? Son dakika altın fiyatları...

Son dakika altın fiyatları bugün Kapalıçarşı'da gram altının fiyatı 1855 lira, çeyrek altının fiyatı  3029 lira, yarım altının 6,058 lira, tam altının fiyatı 12,067 TL oldu.

Altın fiyatlarında Fed etkisi! Altın yükselişe geçti! 1 gram altın ne kadar oldu? 2 Kasım Perşembe canlı altın fiyatları

Gram altın, euro ve gümüş almak için iyi zaman diyen İslam Memiş dolar için uyardı! Bu günlere aman dikkat

 


Geri Dön