05 / 05 / 2024

Selçuk Geçer Borsa'daki oyunu ifşa etti! 'İçeriden net bilgi!'

Selçuk Geçer Borsa'daki oyunu ifşa etti! 'İçeriden net bilgi!'

Ekonomist Selçuk Geçer, depremin 3. gününde Borsa'daki işlemlerin durdurulmasına yönelik dikkat çeken açıklama yaptı. Geçer, "İçeriden net bilgi" dedi.



Kahramanmaraş ve 10 şehirde gerçekleşen iki büyük depremden sonra dün Borsa İstanbul'da işlemler 5 gün boyunca durdurulmuştu. Depremin 3. gününde alınan karar geç olması sebebiyle eleştirilirken, ekonomist Selçuk Geçer'den önemli açıklamalar geldi.

"Borsa'da son 2 senedir oynanan oyunları tek tek ifşa ettirtmeyin bana" diyen Geçer, "Bu içeriden NET bilgidir. Bu haftaki Borsa işlemlerini iptal ettirmeye çalışanlar depremzedeler değil terse düşen bazı büyük ve günlük borsacılardır. Bu uyanıklar para kazanmış olsaydı seslerini çıkarmazdı !!! İğrenç olan ise depremzedeyi kullanmalarıdır" ifadelerini kullandı.

Selçuk Geçer'in açıklamaları şöyle

#resim2>

"Burda yazıp ağlayıp duranlara sorun deprem bölgesini bile görmemiştir. Borsada kazanırken iyi kaybedince ağla. O zaman 2 senedir yapılan tüm karlı işlemlerde iptal edilsin var mısınız?

Birkaç borsa rantçısı depremzedeyi kullanıp, işlem iptal ettirip, zararını kurtarmaya çalışıyor. Neymiş efendim depremzede borsada çok zarar etmiş. Ne zaman işlem açmış da zarar etmiş. Millet soğukta aç sebil donuyo sen paranın derdindesin...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön