18 / 05 / 2024

Selçuk Geçer Borsa'daki oyunu ifşa etti! 'İçeriden net bilgi!'

Selçuk Geçer Borsa'daki oyunu ifşa etti! 'İçeriden net bilgi!'

Ekonomist Selçuk Geçer, depremin 3. gününde Borsa'daki işlemlerin durdurulmasına yönelik dikkat çeken açıklama yaptı. Geçer, "İçeriden net bilgi" dedi.



Ben de mağdur oldum... Ya borsanın 2 senedir yaptığı büyük karları bana da verin,,, yada son iki senenin tüm karlı işlemlerini de kapsayan borsa seanslarını iptal edin!!!! Öyle iki gün zarar edince iptal edin demekle olmaz. 2 yıl iptal olsun!!!

İçeriden net bilgidir. Bu haftaki borsa işlemlerini iptal ettirmeye çalışanlar depremzedeler değil terse düşmüş bazı büyük ve günlük borsa oyuncularıdır. Bu uyanıklar para kazansaydı gıklarını bile çıkarmazdı!!! İğrenç olansa depremzedeyi kullanmalarıdır.

Borsada özelikle son iki senedir oynanan oyunları tek tek ifşa ettirtmeyin bana!!!! Susun oturun... Açtırtmayın kutuyu...

Peki siz istediniz...

Selçuk Geçer Borsa daki oyunu ifşa etti! İçeriden net bilgi!

SASA HEKTAŞ son 2 senenin tüm tahtaları incelensin.

30 içindeki kağıtlarla piyasa yukarı çekilip nasıl küçük yatırımcıya gel gel yapıldı. Bu operasyonda kimler vardı. İncelensin.

Sığ kağıtlar üzerinden ne tür işler yapıldı incelensin.

20 aralık dolar operasyonunda parayı götürenlerle borsada son 2 iki yıldır vurgunu yapan kişiler aynı mı incelensin.

Borsada ki robotlar incelensin.

Tepeden lobi faaliyetleri ile kim nerede nasıl pozisyon almış incelensin."

EDİTÖR NOTU: Bu haber 10 Şubat 2023 tarihinde saat 01.46'da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18,83 Türk Lirası, Euro 20,37 Türk Lirası, altının gramı ise bin 128 Türk Lirası değerinde.

İslam Memiş altın için tarih verdi, müjdeyi patlattı! 'Paraya para demeyeceksiniz'

Maaşını Ziraat Bankası'ndan alanlara büyük müjde!

İslam Memiş’ten gram altın için 5 kademe formülü!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön