19 / 05 / 2024

Selçuk Geçer 'küçük kıyamet' için tarih verdi! Dolarda dudak uçuklatan tahmin

Selçuk Geçer 'küçük kıyamet' için tarih verdi! Dolarda dudak uçuklatan tahmin

Merkez Bankası'nın faiz indirme kararının ardından doların ateşi harlanarak 18 TL'yi geçti. Piyasa uzmanı ve ekonomist Selçuk Geçer ise iç ve dış gelişmeleri ele alarak yaptığı değerlendirmede doların ne kadar olacağına ilişkin yeni tahminlerde bulundu.



"DOLAR ÖNCE 21 LİRA, SONRA 30, EN SON 70 TL'Yİ GÖRECEK"

Selçuk Geçer bununla beraber "Enflasyonun olduğu ortamlarda önce konut fiyatları yükseliyor gibi olur ama sonra bir tepe taklak oluyor. Dikkatli olmanız gerekiyor" diye konuştu. Geçer, 21 lirayı görmesini beklediği doların daha sonra 30 lirayı ardından 70'i göreceğini açıkladı.

Selçuk Geçer küçük kıyamet için tarih verdi! Dolarda dudak uçuklatan tahmin

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolar tahminleri ile dikkat çekmeye devam ediyor. Doların 21 TL olmasına dair tarih veren Geçer, "İzleyin" diyerek yatırımcıları uyardı.

EDİTÖR NOTU: Bu haber 6 Eylül 2022 tarihinde saat 18.04'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18,22 Türk Lirası, euro 18,09 Türk Lirası, altının gramı ise 1001,72 Türk Lirası değerinde.

Araba alacaklara yetkili isimden müjde: 'ÖTV'ye çok yakında müdahale...'

'Kıyamet kopacak' diyen Selçuk Geçer, dolar ayı için eylül ayını işaret etti!

İslam Memiş, 'Gram altın 1400 TL olacak' iddialarına böyle yanıt verdi!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön