02 / 05 / 2024

Selçuk Geçer yeni dolar tahminiyle tüm hesapları alt üst etti!

Selçuk Geçer yeni dolar tahminiyle tüm hesapları alt üst etti!

Selçuk Geçer, doların artışına oranla gram altınında yükseleceğini söyleyerek yeni seviyeyi işaret etti.



Milli Gazete'de yayınlanan habere göre, geçmişte isabetli dolar tahminleri nedeniyle Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından hakkında suç duyurusunda bulunulan Selçuk Geçer, piyasalarda yaşanan yükselişlere ilişkin elinde dolar ve altın bulunduranlara çok önemli uyarılar yaptı. 

Nakitin artık çok değerli olduğunu öne süren Selçuk Geçer, gram altın ve dolar için yeni seviyeleri açıkladı.

İşte, Selçuk Geçer'in o önemli tespitleri.

Selçuk Geçer, doların artışına oranla gram altınında yükseleceğini söyleyerek yeni seviyeyi işaret etti. Selçuk Geçer, "Dolarda o beklenen artış geldiğinde gram altın 1200 lira yıl sonunda 1500 seviyelerini test edecek. Dolar 20 TL ons altın 1800 olduğunda. Altın artışa devam edecek" diye konuştu.

"DİKKATLİ OLUN"

Selçuk Geçer yeni dolar tahminiyle tüm hesapları alt üst etti!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön