27 / 04 / 2024

Selçuk Geçer’den uyarı üstüne uyarı! Buna yatırım yapmayanlar çok üzülecek!

Selçuk Geçer’den uyarı üstüne uyarı! Buna yatırım yapmayanlar çok üzülecek!

Dolar yatırımı yapmak isteyenler ne zaman dolar almaları gerektiğini araştırıyor. İşte tam da bu zamanda ünlü ekonomist Selçuk Geçer uyarıda bulundu. İşte detaylar!



Ekonomist dolar kurunun 40 TL'yi geçeceğini ifade etti ve o tarihi yatırım yapmak isteyenler için açıkladı. İşte dolar kuruna dair merak edilen tüm detaylar…

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer’in altın ve dolar piyasasına dair yaptığı açıklamalar vatandaşların ilgisini çekiyor. Vatandaşlar Geçer’in yaptığı açıklamalar ışığında yatırımlarını kanalize etmeye çalışıyor. Selçuk Geçer, dolar yatırımı için önemli açıklamalarda bulundu. Yatırım aracı olarak doları tercih eden kişiler için o önemli tarih açıklandı. Dolar biriktirenlere uyarıda bulunan ünlü ekonomist, herkesin canını sıkacak değerlendirmelerde bulundu. Ekonomide görülen kötü gidişat karşısında yatırımlarını korumak isteyen vatandaşları baz alarak Geçer, o tarihi işaret etti. İşte Geçer’in dolar kuru hakkında yaptığı merak edilen tüm detaylar…

DOLAR 40 TL'YE YÜKSELECEK

Dolar hakkında yaptığı açıklamaları ile sık sık gündeme gelen ekonomist Selçuk Geçer, dolar fiyatının 40 TL bandına yükselebileceğini aktardı. Dolar kurunda görmeyi beklediği seviyeyi ifade eden Geçer, 40 TL bandına işaret etti.

DOLARI OLANLAR BEKLEMELİ!

Dolar açıklamalarıyla sık sık gündeme gelen Selçuk Geçer, vatandaşların beklemesi gerektiğini vurguladı. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolara yatırım yapmayan kişilerin ise çok üzüleceğinin altını çizdi.

Peki dolar kurundaki güncel oranlar ne? İşte detaylar;

DOLAR BUGÜN NE KADAR?

Dolar/TL, yeni güne yatay başlamasından sonra önceki kapanışının hemen üzerinde 18,81'den işlem görüyor. Dolar kuru güne yüzde 0,10 oranında değer artışıyla başladı ve alış fiyatı 18,8054 TL satış fiyatı ise 18,8109 TL oldu.

Haftanın dördüncü işlem gününe yani piyasaların açık olduğu 26 Ocak Perşembe gününde dolarla aynı anlarda euro kuru 26 Ocak Perşembe gününün sabahında 0,20 oranında değer kazandı ve alış fiyatı 20,5458 TL, satış fiyatı ise 20,5570 TL’den işlem gördü. Sterlin haftanın dördüncü gününe yüzde 0,12 oranında değer artışıyla başladı ve alış fiyatı 23,3183 TL satış fiyatı ise 23,3318 TL’den işlem gördü.

İstanbullulara bir zam şoku daha! Aracı olanların vay haline!

TOKİ başvurunda bulunanlar hemen kontrol etsin! Milyonlarca başvuru iptal edildi!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön