18 / 05 / 2024

Selçuk Geçer'in dolar yorumunu duyan yatırımcılar döviz bürosuna koştu!

Selçuk Geçer'in dolar yorumunu duyan yatırımcılar döviz bürosuna koştu!

Selçuk Geçer, dolar kurunun yıl başında en az 25-30 TL bandında olacağını söyledi.



ENFLASYON 3 HANELİ OLACAK

Resmi olarak açıklanan enflasyon rakamlarının gerçeği yansıtmadığını kaydeden Selçuk Geçer, gerçek enflasyonda karşılık gelen doların 37 TL olduğunu söyledi.

Geçer, yeni açıklanan enflasyonun ise 40 liraya denk geldiğini söyledi. Dolar hakkında yüksek tahminleri ile bilinen Selçuk Geçer bu defa ise doların göreceği korkunç rakamı söyledi. Enflasyonun toparlanmaması halinde doların 3 hanelere gideceğini her seferinde kaydeden Selçuk Geçer, 100 TL'ye dikkat çekti. Yayımladığı Youtube videosunda 1994 krizine vurgu yapan Geçer, o dönemlerde 8 bin liralık dolar kurunun 48 bin liraya çıktığını ve sonrasında 1 milyon 600 lira olduğunu kaydetti.

Selçuk Geçer in dolar yorumunu duyan yatırımcılar döviz bürosuna koştu!

EDİTÖR NOTU: Bu haber 26 Ağustos 2022 tarihinde saat 21.46'da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18,17 Türk Lirası, euro 18,14 Türk Lirası, altının gramı ise bin 13 Türk Lirası değerinde.

İslam Memiş hem altının hem doların göreceği zirveyi paylaştı!

Ekonomist Özgür Demirtaş Hepsi yalan dedi, 5 madde sıraladı!

İslam Memiş gram altın için Cuma'yı işaret etti: Canınız yanmasın!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön