27 / 04 / 2024

Şengözler İmza konut fiyat listesi 2023!

Şengözler İmza konut fiyat listesi 2023!

Sakarya'da hayata geçirilen "İmza" konut projesinde satışlar devam ediyor. Peki, İmza konut evleri ne kadar kaç TL? İşte 2023 güncel fiyat listesi...



Sakarya'da Şengözler İnşaat tarafından inşa edilen "İmza" konut projesinde satışlar tam gaz devam ediyor. Proje kapsamında 41 adet daire  hayata geçirilecek.

Sakarya'da konut almak ya da yatırım yapmak isteyenlerin ilgisini çeken çeken projenin fiyat listesi merak ediliyor. Peki, Şengözler İmza konut fiyat listesi 2023 belli oldu mu? İşte detaylar...

Sakarya'da Şengözler İnşaat imzasıyla hayata geçirilen "İmza "projesi 150 milyon TL'ye mal olacak. İmza projesi konut, dükkan ve mağaza konsepti karma bir proje olarak inşa ediliyor.

Şengözler İmza konut fiyat listesi 2023!

İMZA PROJESİNDE KAÇ ADET KONUT VAR?

Şengözler İmza projesi 3 bloklu ve 3 katlı olarak inşa edilecek. Konut, dükkan ve mağazaların da yer aldığı karma İmza projesinde 11 adet 2+1 ve 30 adet 3+1 daire toplam 41 daire olacak.

Yeni stadyum yakınında palmiye caddesi üzerinde Erkan Sezgin düğün salonu karşısında hayata geçen projede; 41 daire 2 dükkan havuz, çocuk oyun alanları, yeraltı otoparkı yer alacak.

Şengözler İmza konut fiyat listesi 2023!

İMZA PROJESİ NEREDE?

İmza Projesi göz alıcı konseptiyle Adapazarı'nın işlek bölgelerinden Yağcılar Mahallesi'nde konumlanıyor.

Proje, şehir merkezine yürüyüş mesafesinde ve Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu'nun yanında yer alıyor. Ana caddeye sıfır, dolmuş güzergahında, hastane,  alışveriş merkezlerine, otoyol ve okul güzergahlarına yakınlığıyla dikkat çekiyor.

Şengözler İmza konut fiyat listesi 2023!

İMZA PROJESİ FİYAT LİSTESİ EKİM 2023

Şengözler İnşaat imzasıyla Sakarya'da inşa edilen "İmza" konut projesinde satışlar devam ediyor. Projede 41 adet konut yer alacak. 

Satışları devam eden projede fiyatlar şu şekilde:

2+1 konut fiyatları 3 milyon 500 bin liradan başlayan fiyatlarla,
3+1 konutlar ise 4 milyon liradan başlayan fiyatlarla satışa çıkarıldı.

İletişim No: 05327134680

Maia Green Port Prime'da yüzde 35 peşin 24 ay vade fırsatı! 

Goldman Sachs Avrupa’yı uyardı: Çatışmalar enflasyon ve büyümeyi etkileyecek!

Tapu sahipleri dikkat! Emlak vergisinde geriye dönük para iadesi yapılacak


Geri Dön