12 / 10 / 2024

Seramiksan, seramiğin sırlarına teknolojik yaklaşım sergiliyor!

Seramiksan, seramiğin sırlarına teknolojik yaklaşım sergiliyor!

Ürünlerini doğadan aldığı ilhamla tasarlayan yapısıyla dikkat çeken Seramiksan, doğa ilhamını teknolojinin üst boyutlarıyla işleyen isimlerden biri olarak biliniyor




 Ürünlerini doğadan aldığı ilhamla tasarlayan yapısıyla dikkat çeken Seramiksan, doğa ilhamını teknolojinin üst boyutlarıyla işleyen isimlerden biri olarak biliniyor. Üretim tekniğinde üst düzey yöntemler olarak bilinen rotodigit, soluble salt, nanotech ve full lappato teknolojisiyle geliştirdiği ürünleri bugün fuarda sunmaya başlayan firmanın bu yöndeki ürünlerinden biri de nanoteknoloji ürünü granitler.
Seramiksan Satış ve Pazarlama Grup Başkanı Bülent Şamlı,  ürünün özelliklerini, 30x60 ve 60x60 ebatlarındaki granitler, dijital baskı teknolojisini, full lappato parlatma teknolojisini, leke tutmayı ve bakteri barındırmayı önleyen nano teknolojiyi bir arada sunuluyor sözleriyle anlattı.
Teknolojiyle bu denli önem vermelerinin ana nedeni olarak yeniliklerin öncüsü olma misyonlarına işaret eden Şamlı, diğer yandan ödeme sistemlerinde geliştirdikleri kolaylıklara da dikkat çekti. Şamlı, "Beğenip de alamamanın tarihe karışacağı sözünü veriyoruz. Satın alma kolaylığı sağlamak amacıyla, kredi kartına peşin fiyatına vade farksız 12 taksitle ödeme imkânı sunuyoruz diye konuştu.
Seramiksan'ın ürün yelpazesinde 18 ayrı ebat, 50 farklı renk, 120 farklı desen ile bunları zenginleştiren 130 farklı bordür ve dekordan oluşan 1000in üzerindeürün bulunuyor.

 


Geri Dön