02 / 05 / 2024

Seranit’in yeni ürünü Polisan’ın 7 bin satış noktasında satışta!

Seranit’in yeni ürünü Polisan’ın 7 bin satış noktasında satışta!

Seranit’in Ar-Ge’si, Polisan’ın Bayi Ağı, yeni bir işbirliğinin kapılarını araladı, Seranit’in iç mekanlar için geliştirdiği yeni ürünü, Polisan’ın Türkiye geneline yayılmış 7 bin satış noktasında tüketiciye ulaşacak



İnşaat sektörünün önde gelen iki şirketi Seranit Yapı Grubu ve Polisan Boya, güçlerini birleştirerek ortak bir projeye imza attı. Bu anlaşma kapsamında, bugüne kadar pek çok inovatif ürünü sektöre kazandıran ve güçlü Ar-Ge’siyle sektörde fark yaratan Seranit’in iç mekanlar için geliştirdiği yeni ürünü, Polisan’ın Türkiye geneline yayılmış 7 bin satış noktasında tüketiciye ulaşacak.


Türkiye inşaat sektörü için önemli bir adım olarak görülen bu işbirliği ile; Ar-Ge ve satış ağı güçleri tek çatıda toplanacak. Son 10 yılda Ar-Ge çalışmalarına büyük önem veren ve her yıl cirodan yüzde 5 pay ayıran Seranit, inovatif ürün yaklaşımıyla inşaat sektöründe farklılaşırken, Polisan da, güçlü bayi yapısıyla boya sektörünün lideri konumunu sürdürüyor.


Türkiye’nin geleceği Ar-Ge’de

Türkiye’nin geleceğinin Ar-Ge’de olduğu gerçeğinden yola çıktıklarını dile getiren Seranit Yapı Grubu Başkanı Hamdi Altunalan “Seranit markası olarak ürün geliştirme konusuna büyük önem veriyoruz. Yeniliğin farklılığa, farklılığın da katma değere dönüştüğünü söylemek yanlış olmaz. Sektörümüz ancak bu bakış açısıyla büyüyecek ve gelişecektir. Bununla beraber geliştirdiğiniz ürünlerinizin nihai tüketiciye ulaşması da bir o kadar önemli. Bu kapsamda; Polisan ile yapmış olduğumuz bu işbirliği ile iki kritik konuda güçlerimizi birleştirmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Bugün 7 bin satış noktasına sahip ve Türkiye geneline yayılmış güçlü bayi ağıyla boya sektörünün lideri konumunda olan Polisan’la güçlerimizi birleştirmek konusunda ilk adımı attık. Umarım gelecekte de benzer projeleri hayata geçirerek sektörümüze katma değer yaratmaya devam ederiz.” dedi.


Geri Dön