11 / 05 / 2024

Serdar Bilgili, Şerife Ercantürk ve Sevil Bilgili 2 yeni şirket kurdu: Bilgili Holding'ten yatırım atağı!

Serdar Bilgili, Şerife Ercantürk ve Sevil Bilgili 2 yeni şirket kurdu: Bilgili Holding'ten yatırım atağı!

Serdar Bilgili, Şerife Ercantürk ve Sevil Bilgili, Beşiktaş'ta iki yeni şirket kurdu. Şirketlerin sermaye bedelleri toplam 102 bin TL olarak açıklandı. İşte ayrıntılar...



Bilgili Holding Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Bilgili, Robert Kolej'den mezun olduktan sonra yüksek öğrenimini Redlands Üniversitesi’nde İşletme ve Fotoğrafçılık bölümlerinde bitirdi. 

Serdar Bilgili, Şerife Ercantürk ve Sevil Bilgili 2 yeni şirket kurdu: Bilgili Holding ten yatırım atağı!

2000-2004 yılları arasında Beşiktaş Spor Kulübü Başkanlığı görevini de üstlenen Serdar Bilgili'nin hali hazırda tekstil, inşaat ve turizm alanlarında faaliyette bulunan şirketleri bulunuyor. 

Serdar Bilgili, Şerife Ercantürk ve Sevil Bilgili 2 yeni şirket kurdu: Bilgili Holding ten yatırım atağı!

Bilgili Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Şerife Ercantürk, 1957'de Kahramanmaraş'ta dünyaya geldi. 2006'da kardeşleri ile beraber ikinci kuşak olarak Bilgili Şirketler Grubu yönetimini devraldı. Ahmet Rasim Paşa Yalısı, Akaretler Sıraevler, Gülhane Parkı Alay Köşkü, Selanik Atatürk Evi restorasyonları; W Hotel İstanbul, Radisson Blu Conference & Airport Hotel İstanbul, Soho House İstanbul ve Galataport gibi pek çok projeden sorumlu Yönetim Kurulu temsilcisi olarak inşaat yönetimi yapmakta olan Şerife Bilgili Ercantürk, eş zamanlı olarak TTYD (Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği) ve TİKAD’ın (Türkiye İş Kadınları Derneği) yönetim kurulu üyeliğini de üstleniyor. 

Serdar Bilgili, Şerife Ercantürk ve Sevil Bilgili 2 yeni şirket kurdu: Bilgili Holding ten yatırım atağı!

Bilgili Holding Yönetim Kurulu Üyesi Sevil Bilgili ise BLG'nin Ortağı ve IC Üyesi olmasının yanı sıra; İstanbul Radisson BLU Conference & Airport Hotel'e imza atan Hayat Turizm ile inşaat ve turizm sektörlerinde faaliyetlerini sürdürüyor. 

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nden (Türkiye) Mimarlık derecesi ile mezun olan Sevil Bilgili, 2004'te Bilgili Grubu'na katıldı ve mülk yönetimi ve mimari geliştirme faaliyetlerinü yürüttü. 

Bodrum Mediterra Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi ile Bodrum Petrium Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi 51 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. İki şirketin toplam sermayesi 101 bin Türk Lirası olarak açıklandı. 

Her iki şirket de her türlü gayrimenkul yatırımı yapabilecek. Şirketlerin iş konusu "emlak, siteler, plazalar, marketler, alışveriş merkezleri, depolar, soğuk hava depoları, santraller, beton santralleri, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, bina, işyeri, arsa, arazi, anlatımı kısmen turizmin teşvikine ve korunmasına ilişkin yasa ve düzenlemelerde ortaya konulan her türlü komple veya bölümlere ayrılmış doğrudan veya dolayısıyla turistik tesis, otel, motel, apart-otel, hostel, mocamp, camping, pansiyon, devre mülk, tatil köyü, turistik ev ve villalar, yat limanları, hediyelik eşya satış mağazaları, alışveriş merkezleri, sağlık köy ve obaları, ılıca-kaplıca ve diğer termal yerleri, plaj, her türlü restoran, kafeterya, büfe, lokanta, bar, gece klubü, gıda satışının yapılabileceği tesisler gibi dinlenme, konaklama, gezinti, eğlence, sağlık/spor, rehabilitasyon, kültür/eğitim, alışveriş, avlanma amaçlarına yönelik tesis ve eklenti ünitelerini, gayrimenkulleri tümüyle veya bölümler halinde inşa etmek, kurmak, kiralamak veya kiraya vermek, işletmek, tahsis etmek, devir almak, devir etmek, satın almak, satmak, bu yerlerin organizasyon işlerini yapmak, bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek, tüm bu hususlarla ilgili gerekli mercilerden kredi talebinde bulunmak" şeklinde açıklandı. 

Bodrum Mediterra Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi'nin ve Bodrum Petrium Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi'nin adresi, Sinanpaşa Mahallesi, Şair Nedim Caddesi, No: 2B.

Bodrum Mediterra Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Bodrum Petrium Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Serdar Bilgili, Hamit Demir ve Fettah Tamince'den yeni şirket!


Geri Dön