01 / 05 / 2024

Serdar Ortaç 82 milyon TL değerindeki villasını satıyor!

Serdar Ortaç 82 milyon TL değerindeki villasını satıyor!

Şarkıcı Serdar Ortaç, 750 metrekare, 8 oda 4 salonlu ve 4 banyolu 82 milyon TL değerindeki, İstinye'deki villasını satışa çıkardı.



SERDAR ORTAÇ ANADOLU YAKASINA TAŞINMAK İSTİYOR!

Anadolu yakasına taşınma istayan Serdar Ortaç villasını satıyor. Serdar ortaç hayalinin yalıda yaşamak olduğunu söyledi ve Anadolu yakasından yalı baktığını açıkladı. 

Serdar Ortaç: Şarkıcı takipçilerine "Avrupa Yakası'ndan taşınıyorum. Beykoz, Kavacık, Kanlıca'da denize sıfır bir yalı olabilir. Karşı tarafta satılık kiralık varsa haber verin" dedi.

Serdar Ortaç 82 milyon TL değerindeki villasını satıyor!

Serdar Ortaç, uzun yıllar her ay 120 bin liraya ödediği İstinye'deki ikiz villasını Chloe ile oturmak için 2016 yılında tam 15 milyon TL’ye satın almıştı. 

Öte yandan Ortaç, son aldığı krediyi ödeyemediğini söyleyerek; “Valla en son aldığım krediyi ödeyemediğim için koskoca (Ziraat Bankası) devlet bankası, ‘Sen Serdar Ortaç’sın seni mahkemeye verir miyiz evlat?’ dedi ve borcumu 8 ay erteledi” ifadelerine yer verdi. 

Oturduğu villasını henüz satamayan Serdar Ortaç villasını satar satmaz Anadolu yakasından yalı satın almak istediğini belirtti.


Geri Dön