24 / 07 / 2024

Serfleks Aquafloor parkeler zeminde su geçirmiyor!

Serfleks Aquafloor parkeler zeminde su geçirmiyor!

Ev ve işyeri mimarisinde bir çok yeniliğe imza atan Serfleks, zemin kaplamada yeni bir dönem başlattı. Tamamen ülkemizde üretilen %100 suya dayanıklı olan Aquafloor parkeler, dünyada 55 ülkeye ihraç ediliyor




Zemin kaplama sektörünün öncü firmalarından Serfleks, Serfloor ve Mineflo markalarından sonra şimdi de yüzde yüz suya dayanıklı olan Aquafloor laminant parkeyi üretti. Su geçirmeyen bu parkeler, Amerika’dan Çin’e Avrupa’dan Afrika’ya, dünyanın 55 ülkesine ihraç ediliyor. Aynı zamanda  ateşe de dayanıklı olan Aquafloor parkeler yangından su baskınına bir çok problemi de geride bıraktı.

15 yıl garantili olan  Aquafloor parke, özel yüzeyi sayesinde toz, leke tutmuyor ve sesi emen özel yapısı da  izolasyonu sağlıyor. İçinde sağlığa zararlı hiçbir madde bulunmayan Aquafloor, antibakteriyel olma özelliği de taşıyor.

Aquafloor özellikle oteller, restoranlar, spor salonları, mağazalar, ofisler ve yeni binaların iç dekorasyonlarında ve ıslak zeminlerini yeniden düzenleyenlerin gözde tercihi olmayı başardı… Aquafloor parke geri dönüşümü mümkün olan bir ürün olması sebebiyle de doğa dostu olarak kabul görüyor.
 


Geri Dön