11 / 05 / 2024

Sertepe Concept, Bursa'da Sertepe İnşaat'ın sektöre giriş projesi!

Sertepe Concept, Bursa'da Sertepe İnşaat'ın sektöre giriş projesi!

Otomotiv ve tekstil sektörlerindeki faaliyetleriyle öne çıkan Bursalı Sertepe, konut sektörüne ‘Sertepe Concept projesiyle giriş yaptı



Konut sektöründe her geçen gün yeni projeler yükselirken, Sertepe tarafından hazırlanan ‘Sertepe Concept projesi de Bursalılara tanıtıldı. Sertepe Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Alper Sertepe, “Bu projeyi hazırlarken tüm ihtiyaçlan ve hayata mutluluk katacak konforu önceden tespit ettik. Çalışmaları yürütürken proje lokasyonu olarak da kentin değerli bölgelerinden biri olan Ata Bulvân’nı tercih ederek, projenin yatırımcı açısından da fonksiyonunu düşündük” dedi.


Sertepe Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Alper Sertepe, Sertepe Concept'in tanıtımında; projeyi hazırlarken tüm ihtiyaçları ve hayata mutluluk katacak konforu önceden tespit ettiklerini söyledi.


'İHTİYAÇLARI ÖNCEDEN TESPİT ETTİK' 

Alper Sertepe, inşaat sektöründeki ihtiyacı karşılamak amacı ile gerek devlet yatırımlarının gerekse özel sektör yatırımlarının arz-talep dengesi oluşturduğunu, bunun da ekonomiye olumlu yansıdığını belirterek, “Konut ihtiyacını karşılamak için sektörel bazda yoğun çalışmalar gözlemlemekteyiz. Geçmişte yaşanan çarpık yapılaşma günümüzde marka projeler ile giderilmeye ve kentlerin yaşanabilir hale getirilmesi için çalışılmaktadır. Sertepe olarak biz de bu alanda aileden gelen inşaat mirasımızı diğer işlerdeki tecrübelerimizle ile birleştirip, konut sektöründe iddialı bir projeye imza atıyoruz. ‘Sertepe Concept adını taşıyan projemiz ile günümüz yaşamının öncelikli ihtiyaçlarını belirleyerek inşa ettiğimiz konutlan müşterileri ile buluşturuyoruz” diye konuştu.


7 bin 600 metrekarelik projenin, 5 bin metrekaresinin sosyal ve yeşil alanlardan oluştuğuna değinen Sertepe, 140 dairesi, havuzlan, spor sahası, çocuk oyun parkı, sosyal tesis binası, koşu ve bisiklet yolu, kapalı ve açık otopark, kesintisiz güvenlik ile konut sahipleri ve çocukların rahat bir nefes alacaklannı vurguladı.


DÜNYA


Geri Dön