18 / 07 / 2024

Set üstü ocaklarda inanılmaz fiyatlar! 22 Ocak 2023 fiyat listesi...

Set üstü ocaklarda inanılmaz fiyatlar! 22 Ocak 2023 fiyat listesi...

Günümüz evlerinde iyice küçülen mutfaklar için artık daha az yer kaplayan ürünleri tercih etmek zorunlu hale geldi. Bu durumda set üstü ocaklar iyi bir seçenek olarak öne çıkıyor. Peki en uygun set üstü ocaklar hangileri? İşte detaylar...




Mutfak söz konusu olduğunda üzerinde en çok düşünülen konulardan biri de ocak ve fırın seçimleri. Set üstü ocak mı yoksa fırın ve ocak bir arada mı almalıyım? sorusu kafamızı hep kurcalar.

Set üstü ocaklarda inanılmaz fiyatlar! 22 Ocak 2023 fiyat listesi...

Set üstü ocaklar fırından bağımsız bir şekilde, sadece ocaktan ibaret olan ve tezgaha yerleştirilebilen cihazlardır. Geçmişte bulaşık makineleri henüz bu kadar yaygın değilken, fırın ve ocak bir arada yani standart tam boy olanlar tercih ediliyordu. Bugün ise set üstü ocaklar çok daha kullanışlı. Çünkü bulaşık makineleri için mutfaklarda ekstra yere gereksinim duyulurken, fırınlar da daha küçük ebatlarda üretiliyor. Bu durumda pek çok mutfakta tam boy fırınların yerine set üstü ocaklar ve bağımsız mini fırınların kullanımı yaygınlaşıyor. Mini fırınların en önemli özelliği tezgah üzerine ya da bağımsız başka bir alanda konulabilmesi ve yer tasarrufu sağlaması. Yani apartman dairelerinin gitgide küçüldüğü günümüzde set üstü ocaklar daha avantajlı hale geldi.

 


 


Geri Dön