20 / 05 / 2024

Sevkiyat duruyor! Doğalgaz üç günlüğüne kesilecek!

Sevkiyat duruyor! Doğalgaz üç günlüğüne kesilecek!

Kuzey Akım boru hattı üzerinden Almanya’ya taşınan Rus doğal gazı üç günlüğüne kesilecek.



AVRUPA BİRLİĞİ GAZ FİYATLARI İÇİN TOPLANIYOR

Avrupa Birliği’ne bağlı olan ülkelerin enerji bakanları enerji fiyatlarındaki artışları değerlendirmek üzere Eylül ayında toplanacak. Doğal gaz ve elektrik fiyatlarındaki hızlı artışın görüşüleceği toplantı 9 Eylül’de gerçekleştirilecek.

AB enerji bakanlarının planlı olması gereken toplantısı 11-12 Ekim tarih aralığında Prag'da gerçekleştirilecekti.

Avrupa Birliği’ne üyeliği bulunan bazı ülkeler doğal gazda tavan fiyat uygulanmasını ve elektrik piyasası faaliyetinin değiştirilmesini talep ediyor. AB Komisyonu bu konularda ise üye ülkelerle görüşmeler yaparak ortak bir tutum belirlemeye çalışıyor.

Sevkiyat duruyor! Doğalgaz üç günlüğüne kesilecek!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön