08 / 05 / 2024

Seydişehir doğalgaz yatırım planı uygulamaya geçiyor!

Seydişehir doğalgaz yatırım planı uygulamaya geçiyor!

Seydişehir Belediyesi, Selçuk Gaz ile Seydişehir 2015 yatırım planı için çalışmalarını tamamladı. Kurumlar arasında 2015 Seydişehir Yatırım Programı protokolü imzalandı. Seydişehir 2015 yatırım planı için çalışmalarını tamamladı.



Seydişehir Belediyesi, Selçuk Gaz ile Seydişehir 2015 yatırım planı için çalışmalarını tamamladı. 


Sam Gaz Genel Müdür Vekili Yılmaz Kolsan, İşletme Müdürü Murat Ar as, Muhasebe Müdürü Mustafa Sevinç ve Seydişehir Selçuk Gaz Proje Müdürü Mustafa Öztürk, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal ile 2015 Seydişehir Yatırım programı için protokol imzaladı.

 

Hazırlanan Protokolün Seydişehir için çok faydalı olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, seçim çalışmaları kapsammda birçok mahalle de doğalgaz eksikliğini gözlemlediklerini dile getirerek, özellikle Karakavak ve Aktaş Mahallelerinin hizmet noktasında eksikleri olduğunu, doğalgaz hatlarının döşenmesi ile buralarda yol ve kaldırım çalışmalarının yapılacağını söyledi. 


Başkan Mehmet Tutal, 2015 Doğalgaz Yatırım Programı ile Aktaş, Karakavak, Stad ve Değirmenci Mahallesi ile Ilıca Mevkii ve Toki bölgesinde bu dönem içinde ciddi çalışmalar yapılacağını kaydetti. 


Doğalgaz çalışmalarının ardından asfalt ve alt yapı çalışmalarını da Seydişehir Belediyesi'nin tamamlayacağını ifade eden Başkan Tutal, Doğalgaz çalışmaları ile özellikle Karakavak Mahallesi'nin 2008 yılından bu yana ciddi bir çalışma olmadığını, bu yıl doğalgaz çalışmalarının ardından kaldırım ve asfalt çalışmaları yapılacağının müjdesini verirken, Saadetler ve Bahçelievler mahalleleri 18 uygulamaları ile Doğalgaz ve diğer çalışmalarında başlatılacağını belirtti. Proje detaylan hakkında bügi veren Belediye Başkanı Mehmet Tutal; "Hazırlanan 2015 Yatırım Programına göre Seydişehir'e ana hatlarda 27 bin 500, Servis hatlarında 15 bin metre, servis kutusu da 1000 adet olarak yatınm programına alındı. Hava şartlarında olağan üstü bir durum olmadığı takdirde 1 Nisan 2015 itibari ile çalışmalara başlanılacakta. Ben bu bağlamda Ekrem Cengiz ve Şaban Cengiz'e teşekkür ediyorum." dedi. 


Bundan sonraki hedefin OSB'ye doğalgaz getirmek olduğunu dile getiren Belediye Başkanı Mehmet Tutal, "Bu noktada belli mesafelere geldik. Selçuk Gaz Yönetimi ve Cengiz Kardeşlerin desteğiyle bu yaz döneminde bunu da aşacağımıza inanıyorum. OSB Bölgemizde istihdam yaratmak isteyen şirketler arüyor. Ama bu bölgede Doğalgaz olması şartı aranıyor. O yüzden kısa sürede OSB için güzel çalışmalar yapacağız"şeklinde konuştu. 


Anadolu Manşet


Geri Dön