02 / 05 / 2024

Seyhan Hidrofor 2014'te yüzde 30 büyüme gösterdi!

Seyhan Hidrofor 2014'te yüzde 30 büyüme gösterdi!

2014 yılını yaklaşık yüzde 30 gibi bir büyüme ile kapattıklarını kaydeden Seyhan Hidrofor firma ortağı Erkin Karalar, "İki yıl üst üste büyüme gösterdik. " dedi...



Modüler su deposu ve hidrofor üretimi yapan Seyhan Hidrofor, sektördeki faaliyetlerini 2006 yılından beri sürdürüyor. Hidrofor imalatı, satışı, montajı ve servis olanağı alanında hizmet veren firma, modüler prizmatik su depolan alanında daha önceleri sadece bayilik kanalı ile çalışırken, son üç yıldır üretim, satış ve montajım da yapıyor. 2014 yılını yaklaşık yüzde 30 gibi bir büyüme ile kapattıklarını kaydeden Seyhan Hidrofor firma ortağı Erkin Karalar, "İki yıl üst üste büyüme gösterdik. 

Fakat iki yıldır yakaladığımız bu büyüme rakamlarının 2015 yılında üretimine devam ettiğimiz ürün gruplarında devam etmesi zor" diye konuştu. 

Her türlü ihtiyaca cevap verebüecek şekilde düşey milli ve yatay milli üretimi yapüan paket hidrofor grubu ve suyu daha sağlıklı depolayarak kullanma amacı üe üretüen modüler prizmatik su deposu ürünlerinin üretimini gerçekleştirdiklerini söyleyen Erkin Karalar, bin 750 metrekarelik bir alanda faaliyetlerini sürdürdüklerini belirtti. Aylık 60 adet paket hidrofor ve 120 adet de modüler prizmatik su deposu üretimi ve montajını yapabildiklerini bildiren Karalar, 2014 yüının sıkıntüarla başladığım düe getirdi. Karalar, "Dövizdeki yukarı yönlü dalgalanmalar bizim sektörümüzün en büyük sıkmtısıydı. Ardından bir de seçim geldi. Tüm bu sıkıntüarın olacağını düşünerek 2014'ün ilk çeyreğinde işimizi sıkı tuttuk ve sonucunda bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 20'lere varan bir artış yakaladık. 2014 yılında, bir önceki yıla oranla hedeflerimizi gerçekleştirdiğimizi görüyoruz" dedi. 

Seyhan Hidrofor olarak imal ettikleri ürünlerin tüm inşaat şantiyelerinde kullanüdığını aktaran Erkin Karalar, Türkiye'nin her yerine hizmet verdiklerini ifade etti. İnşaat sektöründe her alana hizmet verdiklerinden dolayı kapasitelerini zorladıklarını kaydeden Karalar, her iki ürün grubunda da ihracat yaptıklarının bügisini verdi. Yeni yatırım planları olduğunu aktaran Karalar, 'Teni bir yatırımı hayata geçirme anlamında henüz erken olsa da proje anlamında çalışmalarımız bulunuyor" diye konuştu. 

"Sektörde denetimsizlikten kaynaklı haksız rekabet var" Her dönem bir önceki döneme göre daha ileriye gitmeyi hedeflediklerini belirten Erkin Karalar, kapasite, rekabet, kalite gibi unsurların hizmet sektörünün vazgeçilmezleri arasında olduğunu vurguladı. Sektörde denetimsizlikten kaynaklanan haksız rekabetin yoğun şekilde yaşandığına dikkat çeken Karalar, işlerini tüm pazar şartlarını göz önünde bulundurarak en iyi şekilde yapmaya çalıştıklarını aktardı. Adana'da sektörün gayet iyi durumda olduğunu anlatan Karalar, "Seyhan Hidrofor olarak Adana'daki skalamızı günden güne genişletiyoruz. Müşterilerimiz ve  Adana  için hiçbir özveriden kaçınmıyoruz" şeklinde konuştu. 


Dünya Bölge


Geri Dön