15 / 05 / 2024

Seyhan Hidrofor

Seyhan Hidrofor

2014 yılını yaklaşık yüzde 30 gibi bir büyüme ile kapattıklarını kaydeden Seyhan Hidrofor firma ortağı Erkin Karalar, "İki yıl üst üste büyüme gösterdik. " dedi...

Seyhan Belediyesi'nde ruhsat skandalı!

Seyhan Belediyesi, Saray Bar'a 2014'te verdiği işyeri açma ruhsatını, '50 metre mesafede eğitim kurumu var' diyerek iptal etti. Seyhan, ruhsatı verirken mesafeyi 100 metre olarak ölçmüştü.

Adana Seyhan Barış Mahallesi TOKİ Evleri son başvuru günü!

Adana Seyhan Barış Mahallesi TOKİ Evleri son başvuru günü 31 Aralık 2015 olarak belirlendi. Projede 1.043 TL'lik aylık taksitlerle daire sahibi olunabiliyor.

TOKİ Adana Seyhan Barış Mahallesi Konutları başvuru!

TOKİ Adana Seyhan Barış Mahallesi Konutları başvuru süresi 10 Eylül itibariyle başlayacak. Projede 96 aydan 120 aya kadar vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Seyhan'da Yükseliş Koleji'nin usulsüz tadilat çalışmaları sürüyor!

Ziyapaşa Mahallesi'ndeki yol gaspına göz yuman Seyhan Belediyesi, Yükseliş Koleji'nin yaptığı tadilat çalışmalarını da izlemekle yetiniyor.

TOKİ Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap fiyatları!

TOKİ Seyhan Barış Mahallesi'nde yüzde 25 peşinatta 120 ay vade uygulanıyor. Projede 151 adet daire açık satışa sunuluyor. İşte TOKİ Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap fiyatları...

Adana Seyhan Barış Mahallesi TOKİ başvuruları ne zaman?

TOKİ Adana Seyhan Barış Mahallesi'nde 1.043 TL taksitle daire sahibi olunabiliyor. Projede 120 aya varan vade imkanı sağlanıyor. Peki Adana Seyhan Barış Mahallesi TOKİ başvuruları ne zaman?

TOKİ Adana Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap'ta 151 adet konut satıyor!

TOKİ Adana Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap'ta 151 adet konut satıyor. Daire fiyatları 166 bin 942 TL'den başlangıç gösteren projede 2+1, 3+1 ve 4+1 konutlar bulunuyor.

Seyhan Belediyesi Doğ-Ka Grup projesine onay verdi mi?

Seyhan Belediyesi'nin yaklaşık 3 bin metrekarelik 1,2 yoğunluklu bir arsaya 10 bin 924 metrekare inşaat yapılmasına olanak tanıyan mimari projeye nasıl onay verdiği merak konusu...

Seyhan Havalimanı uçuş maniasındaki binalar yıkılacak mı?

DHMİ yetkililerinin şikayeti üzerine Seyhan Belediyesi tarafından mühürlenen yeni Emniyet Binası'nın 6 katının yıkım kararından sonra yüzlerce binanın yıkım kararı olduğu ortaya çıktı.

Seyhan Belediyesi kentsel dönüşüm için gün sayıyor!

Seyhan İlçe Belediye Zeydan Karalar, göreve geldiği günden bu yana en önem verdiği projelerin başında hiç şüphesiz kentsel dönüm ve kent meydanı geliyor.Çalışmalarını tamamlayan Seyhan Belediyesi projeye başlamak için gün sayıyor.

Seyhan'daki tekel arsasının imar değişikliği iptal edildi!

Tekel arsası konusu için olağanüstü toplanan Seyhan Belediye Meclisi, arsa sahibine 16 milyonluk rant sağlayacak karardan döndü.

Seyhan Belediyesi'ne kentsel dönüşümde tam yetki verildi!

Adana Büyükşehir Belediyesi İmar Komisyonu Kentsel dönüşüm konusunda Seyhan Belediyesine tam yetki verdi. Seyhan Belediyesi projeye başlamak için gün sayıyor.

Seyhan'da tekel arazine AVM kararı iptal edildi!

Seyhan ilçesine bağlı Döşeme Mahalle si'nde bulunan Tekel fabrikasının olduğu alana AVM yapılmasıyla ilgili karara gelen itirazlar üzerine Seyhan Belediye Meclisi olağanüstü toplandı. Tekel arazisine yapılması planlanan AVM kararını oy birliğiyle iptal et

Seyhan Hidrofor Haberi

Seyhan Hidrofor

Modüler su deposu ve hidrofor üretimi yapan Seyhan Hidrofor, sektördeki faaliyetlerini 2006 yılından beri sürdürüyor. Hidrofor imalatı, satışı, montajı ve servis olanağı alanında hizmet veren firma, modüler prizmatik su depolan alanında daha önceleri sadece bayilik kanalı ile çalışırken, son üç yıldır üretim, satış ve montajım da yapıyor. 2014 yılını yaklaşık yüzde 30 gibi bir büyüme ile kapattıklarını kaydeden Seyhan Hidrofor firma ortağı Erkin Karalar, "İki yıl üst üste büyüme gösterdik. 

Fakat iki yıldır yakaladığımız bu büyüme rakamlarının 2015 yılında üretimine devam ettiğimiz ürün gruplarında devam etmesi zor" diye konuştu. 

Her türlü ihtiyaca cevap verebüecek şekilde düşey milli ve yatay milli üretimi yapüan paket hidrofor grubu ve suyu daha sağlıklı depolayarak kullanma amacı üe üretüen modüler prizmatik su deposu ürünlerinin üretimini gerçekleştirdiklerini...