28 / 04 / 2024

SGK paranızı toplu olarak ödeyecek! Hemen süresi bitmeden başvurun! SGK'dan toplu ödeme fırsatı!

SGK paranızı toplu olarak ödeyecek! Hemen süresi bitmeden başvurun! SGK'dan toplu ödeme fırsatı!

Sosyal Güvenlik Kurumu, sigortalı olanların yakınlarını ilgilendiren toplu ödeme fırsatını duyurdu. Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından yapılan bu ödeme çeyiz parası şeklinde biliniyor. İşte detaylar...



Sosyal Güvenlik Kurumu, sigortalı olanların yakınlarını ilgilendiren toplu ödeme fırsatını duyurdu. Yapılan bu ödemeyle ihtiyaç sahibi olan herkes evlilik öncesi toplu miktarda parasını alabilecek. Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından yapılan bu ödeme çeyiz parası şeklinde biliniyor.

SGK paranızı toplu olarak ödeyecek! Hemen süresi bitmeden başvurun! SGK dan toplu ödeme fırsatı!

Peki SGK çeyiz parası nasıl alınır? İşte detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön