18 / 07 / 2024

SHD yılın en başarılı markalarına ödüllerini verdi!

SHD yılın en başarılı markalarına ödüllerini verdi!

De’Longhi, Kenwood ve Braun, üstün hizmet kaliteleriyle Satış Sonrası Hizmetler Derneği (SHD) tarafından ödüle layık görüldü...






Ünlü küçük ev aletleri markaları De’Longhi, Kenwood ve Braun üstün hizmet başarıları ve yaptıkları çalışmalarla 7 Mayıs Salı akşamı Sheraton Maslak Otel’de gerçekleştirilen ödül töreninde Satış Sonrası Hizmetler Derneği (SHD) tarafından ‘Yılın En Başarılı Markaları’ seçildi.


Satış sonrası hizmetler kapsamında Türkiye’nin ilk sivil toplum kuruluşu olan Satış Sonrası Hizmetler Derneği (SHD), 2012 yılında yaptığı araştırmalar neticesinde ünlü küçük ev aletleri markaları De’Longhi, Kenwood ve Braun’u ‘Yılın En Başarılı Markaları’ seçerek ödüllendirdi. Satış sonrası hizmet kalitesinden taviz vermeyen De’Longhi, Kenwood ve Braun, A’dan Z’ye tüketici memnuniyetinin önemini çalışmalarıyla bir kez daha aldığı ödülle kanıtladı.


Yıllardır kalite ve standartlarından ödün vermeyen De’Longhi, Kenwood ve Braun, 2006 yılından bu yana hizmet veren satış sonrası hizmetler servisi sayesinde müşteri memnuniyetinde fark yaratmayı başardı. Müşteri memnuniyetini en ön planda tutan ve onlara daima en iyi hizmeti sunmayı ilke edinen De’Longhi, Kenwood ve Braun Türkiye genelinde toplam 120 yetkili servis ile hizmet veriyor. 17 başarılı yetkili servisi 2012 yılında yapmış olduğu çalışmalarından dolayı ‘Duayen ve Prestijli Servis’  ödülüne layık görüldü.



Geri Dön