02 / 05 / 2024

Sign of the City Awards'ta jüri ödüllerin değerini arttırdı!

Sign of the City Awards'ta jüri ödüllerin değerini arttırdı!

Yarışma jürisinin mimarlık camiasının seçkin isimlerinden oluşmasının ödüllerin değerini artıran bir unsur olduğunu ifade eden Iglo Mimarlık yetkilisi Zafer Kaloğlu, yarışmayla ilgili açıklamalar yaptı...



Yarışma jürisinin mimarlık camiasının seçkin isimlerinden oluşmasının ödüllerin değerini artıran bir unsur olduğunu ifade eden Iglo Mimarlık yetkilisi Zafer Kaloğlu, "Jürinin yanı sıra destekçilerin de kalitesi ödülün önemini artırıyor.  Organizasyon şık ve özenli planlanmış bir ortamda geçti.Nitelikli işlerin inşaat yığını içinde fark edilebiliyor oluşu yatırımcıyı da, projeciyi de teşvik ediyor. 

Bu tür örnekler de sektördeki yatırım bilincini ve kaliteyi etkiliyor. Bizlere katkısı ise daha iyi işler için teşvik edici oluşu ve bilinirliğin artması oluyor" dedi. Gelenekseli çok iyi bilen ama aynı zamanda çok yenilikçi bir halı firmasının Tuzla'daki yönetim ve üretim tesisi ile ödül aldıklarını söyleyen Kaloğlu, "Binanın dünyadaki çeşitli tasarımcıların halı tasarımların gerçekleştirebilecekleri bir inovasyon merkezi olması hedefleniyor. Kullanıcıların tasarım dünyasından olması beklendiği için yapının da etkileyici ve yenilikçi olması önemli bir kriter oldu. Gerek mimarisi, gerek peyzajıyla, gerek de sunduğu farklı çalışma ortamı ve fonksiyonelliğiyle benzerlerinden ayrılan bir fabrika binası tasarımı oldu. Firmamızın vizyonu ve fikirlerimize sahip çıkarak saygı göstermesi başarılı bir iş ortaya konulabilmesindeki kuşkusuz en önemli faktör" dedi. Yarışmaya her yıl katılarak şanslarını tekrar denemek istediklerini belirten Kaloğlu, "Bu yıl müşteri portfolyomuza değer verdiğimiz yeni firmaları kattığımız bir yıl oldu. Geçmişte planlanan projelerin inşaatlarının sorunsuz ilerlemesinin yarımda, büyük ölçekte yeni projeleri tasarlama fırsatı bulduk. Hedefimizde başladığımız işleri biriktirmek ve sektörde kalıcı bir yer edinmek" diye konuştu.


Hürriyet Sign of the City eki


Geri Dön