17 / 05 / 2024

zafer kaloğlu ödül töreni açıklama

zafer kaloğlu ödül töreni açıklama

Yarışma jürisinin mimarlık camiasının seçkin isimlerinden oluşmasının ödüllerin değerini artıran bir unsur olduğunu ifade eden Iglo Mimarlık yetkilisi Zafer Kaloğlu, yarışmayla ilgili açıklamalar yaptı...

Güdül Demir İnşaat Elektrik Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güdül Demir İnşaat Elektrik Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün  Tuzla'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Başoğlu tarafından kuruldu.

Tabanlıoğlu Mimarlık Tersane İstanbul Projesi ile WAF 2019’da büyük ödülü aldı!

12. Dünya Mimarlık Festivali - WAF 2019 “Turizm Yatırımları Proje” kategorisinde Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından tasarlanan ‘Tersane İstanbul’ büyük ödül aldı.

Aşçıoğlu'na Gayrimenkul Geliştirme Ödülü!

İstanbul ve Dubai’de önemli projelere imza atan Aşçıoğlu, birbirinden başarılı projeleri ve iş modelleri ile Sektörü Geliştirme Ödülü'nü kazandı.

AKM projesine iki kıtadan iki ödül!

Bu hafta başında World Architecture Festival - WAFX 2018’de “Kültürel Kimlik” dalında ödül kazanan Atatürk Kültür Merkezi projesi, Tabanlıoğlu Mimarlık’ın 15. kez katıldığı Cityscape Global Ödülleri'nde de büyük ödüle layık görüldü.

Tabanlıoğlu Mimarlık'a İtalya’dan ödül!

Avrupa’nın en yetkin mimari değerlendirmelerden birisi olan The Plan Award 2018’de Tabanlıoğlu Mimarlık “Bodrum Loft” projesiyle ödül aldı. 

Tabanlıoğlu Mimarlık'a “Olağanüstü Tarihi Yenileme” ödülü!

Uluslararası İç Mekan Tasarımı Derneği (IIDA) ve Amerikan Kütüphane Derneği (ALA) tarafından 2018 Kütüphane İç Mekan Tasarım Ödülleri'nin kazananları açıklandı. Tabanlıoğlu Mimarlık, “Olağanüstü Tarihi Yenileme” ödülüne layık görüldü..

TOKİ Beyoğlu dönüşüm projesinde son durum!

İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi Sütlüce ve Örnektepe Mahallesi 1. Etap Kentsel Yenileme Projesi TOKİ tarafından yürütülüyor. İşte, TOKİ Beyoğlu dönüşüm projesinde son durum.. 

İki Design Group'un Bayramoğlu projesine ödül!

İki Design Group'un Bayramoğlu karma kullanım projesi, Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri'nin (International Property Awards) büyük finalinde "Dünyanın En İyi Kamusal Mimari Tasarımı" ödülünü almaya hak kazandı. 

Bayramoğlu projesine mimari tasarım ödülü!

İki Design Group imzasını taşıyan Bayramoğlu projesi karma kullanım projesi, Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri'nin (International Property Awards) büyük finalinde "Dünyanın En İyi Kamusal Mimari Tasarımı" ödülünün sahibi oldu.

Tabanlıoğlu Mimarlık Beyazıt Devlet Kütüphanesi Renevasyonu ödül aldı!

Tabanlıoğlu Mimarlık’ın imza attığı Beyazıt Devlet Kütüphanesi Renovasyonu ödül aldı.Tabanlıoğlu projesi, LEAF Awards 2017’de de yarışma jürisi tarafından Yılın Yenileme Çalışmas dalında birinci seçildi.

Eroğlu Holding’in DNM şirketine ödül!

Strauss&Co, Eroğlu Holding’in DNM fabrikasını sınıfının en iyisi seçti. Levi’s’ın Red Tab Women serisi “Best in Class Mill” ödülünü aldı.

Tabanlıoğlu Mimarlık’a MIPIM 2017’de 4. ödül!

Tabanlıoğlu Mimarlık, MIPIM Awards 2017’de de Beyazıt Devlet Kütüphanesi Renovasyon projesi ile ‘Jüri Özel Ödülü’ne layık görüldü.

Taksim 360 Beyoğlu satılık daire!

Çalık Gayrimenkul imzası taşıyan Taksim 360 Beyoğlu satılık daire fiyatları 432 bin dolardan başlıyor. Proje Tarlabaşı'da kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçiriliyor.

zafer kaloğlu ödül töreni açıklama Haberi

zafer kaloğlu ödül töreni açıklama

Yarışma jürisinin mimarlık camiasının seçkin isimlerinden oluşmasının ödüllerin değerini artıran bir unsur olduğunu ifade eden Iglo Mimarlık yetkilisi Zafer Kaloğlu, "Jürinin yanı sıra destekçilerin de kalitesi ödülün önemini artırıyor.  Organizasyon şık ve özenli planlanmış bir ortamda geçti.Nitelikli işlerin inşaat yığını içinde fark edilebiliyor oluşu yatırımcıyı da, projeciyi de teşvik ediyor. 

Bu tür örnekler de sektördeki yatırım bilincini ve kaliteyi etkiliyor. Bizlere katkısı ise daha iyi işler için teşvik edici oluşu ve bilinirliğin artması oluyor" dedi. Gelenekseli çok iyi bilen ama aynı zamanda çok yenilikçi bir halı firmasının Tuzla'daki yönetim ve üretim tesisi ile ödül aldıklarını söyleyen Kaloğlu, "Binanın dünyadaki çeşitli tasarımcıların halı tasarımların gerçekleştirebilecekleri bir inovasyon merkezi olması hedefleniyor. Kullanıcıların tasarım dünyasından olması beklendiği için yapının da etkileyici ve yenilikçi...