28 / 04 / 2024

Sincan Ziraatçılar Sitesi'nde icradan 90 bin TL'ye satılık konut!

 Sincan Ziraatçılar Sitesi'nde icradan 90 bin TL'ye satılık konut!

Sincan 1. İcra Müdürlüğü, Ziraatçılar Sitesi'nde yer alan konutu 90 bin TL'ye satacak. Satış, 7 Ağustos Salı günü 10:00-10:05 saatleri arasında yapılacak



İlan şöyle;


GAYRİMENKUL AÇIK ARTIRMA İLANI SİNCAN 1. İCRA MÜDÜRLÜĞÜNDEN

2012/714 TAL


Bir ipotek borcundan dolayı aşağıda evsafı ve özellikleri yazılı taşınmazın satışına karar

verilmiştir.


TAŞINMAZIN TAPU KAYDI:  Ankara  ili Sincan ilçesi Sincan mah. 1555 ada 3 parselde kayıtlı 1/10 arsa paylı 8. blok 4. kat 9 nolu bağımsız bölüm (gökçek mah toprak sokak 28 nolu 8 blok Ziraatçılar sitesi 4 kat 9 nolu daire)


İMAR DURUMU: Dosyada mevcuttur


TAŞINMAZIN HALİ HAZIR DURUMU: Dairenin giriş kapısı çelik kapı, girişte 1 salon, antre,

3 oda 2 balkon mutfak banyodan ibarettir. Daire kombili kaloriferlidir. Salon ve odalarda zeminler marley yer döşeme, ıslak hacimler seramik kaplıdır. Salon ve odaların duvarları kartonpiyerli sıvalı saten boya boya ile kaplıdır. Wc ve banyolarda seramik vardır, mutfakta tezgah altında üstünde ahşap dolaplar mevcuttur. Pencereler pimapen iç kapılar ahşap doğramadır. Mesken 95,00 m2 dir.


MUAMMEN KIYMETİ: 90.000,00 TL üzerinden satışa çıkarılacaktır.


SATIŞ ŞARTLARI:


1-Yukarıda özellikleri yazılı taşınmaz açık artırma ile Sincan 1. icra Müdürlüğü Mezat salonunda 07/08/2012 tarihinde saat: 10:00- 10:05 arasında satılarak paraya çevrilecektir. Bu artırmada tahmin edilen kıymetin % 60'ını ve rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları toplamını ve satış masraflarını geçmek şartı ile ihale olunur. Böyle bir bedelle alıcı çıkmazsa en çok artıranın taahhüdü baki kalmak kaydıyla 17/08/2012 günü aynı yerde ve aynı saatlerde açık artırmaya çıkartılacaktır. Bu artırmada da bu miktar elde edilememişse gayrimenkul en çok artıranın taahhüdü saklı kalmak üzere artırma ilanında gösterilen müddet sonunda en çok artırana ihale edilecektir. Şu kadar ki, artırma bedelinin malın tahmin edilen kıymetinin % 40'ını bulması ve satış isteyenin alacağına rüçhanı olan alacakların toplamından fazla olması ve bundan başka paraya çevire ve paylaştırma masraflarını geçmesi lazımdır. Böyle bir bedelle alıcı çıkmazsa satış talebi düşecektir.


2-Artırmaya iştirak edeceklerin takdir edilen kıymetin % 20’si nispetinde pey akçesi veya bu miktar kadar milli bir bankanın teminat mektubunun vermeleri lazımdır. Satış peşin para iledir, istendiğinde alıcıya 10 günü geçmemek üzere süre verilebilir. Satış bedeli üzerinden %1 KDV, ihale damga resmi, alıcı adına tahakkuk edecek 1/2 oranındaki tapu harcı ve tahliye ve teslim masrafları satın alana ait olacaktır. Taşınmazın aynından doğan birikmiş emlak vergi borçları ile tellaliye harcı ve satıcı adına tahakkuk edecek 1/2 oranındaki tapu satış harçları satış bedelinden ödenir.


3-İpotek sahibi alacaklılarla diğer ilgililer (*) bu gayrimenkul üzerindeki haklarını hususiyle faiz ve masrafa dair olan iddialarını dayanağı belgeler ile on beş gün içerisinde dairemize bildirmeleri lazımdır. Aksi takdirde hakları tapu sicili ile sabit olmadıkça paylaştırmadan hariç bırakılacaklardır.


4-İhaleye katılıp ihale bedelini yatırmamak suretiyle ihalenin feshine sebep olan tüm alıcılar ve kellileri teklif ettikleri bedel ile son ihale bedeli arasındaki farktan ve tüm zararlardan ve ayrıca temerrüt faizinden müteselsilen mesul olacaklardır, ihale farkı ve temerrüt faizi ayrıca hükme hacet kalmaksızın dairemizce tahsil olunacak, bu fark varsa öncelikle teminat bedelinden alınacaktır.


5-Şartname ilan tarihinden itibaren herkesin görebilmesi için dairede açık olup masrafı verildiği takdirde isteyen alıcıya örneği gönderilebilir.


6-Satışa iştirak edenlerin şartnameyi görmüş, münderecatını kabul etmiş sayılacakları başka bilgi almak isteyenlerin 2012/714 tal sayılı dosya numarası ile müracaat etmeleri, taşınmazın sicilinde mevcut ilgili konumundaki hissedarlara tespit edilen adreslerine genel hükümlere göre tebligat yapılamaması halinde İİK'nun 127. maddesi gereğince ilanın gazetede yayımı ile ilgililere tebliğ edilmiş sayılacağı satış ilanın ilanen tebliğine karar verildiği hususu ilan olunur. 07/06/2012


(*) ilgililer tabirine irtifak hakkı sahipleri de dahildir.


BN:38564



İlan için 



Geri Dön