12 / 05 / 2024

ziraatçılar sitesi icradan

ziraatçılar sitesi icradan

Sincan 1. İcra Müdürlüğü, Ziraatçılar Sitesi'nde yer alan konutu 90 bin TL'ye satacak. Satış, 7 Ağustos Salı günü 10:00-10:05 saatleri arasında yapılacak

Tuzla Postane Mahallesi 1/1000 ölçekli plan notu değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Postane Mahallesi 977 parsel (Tuzlalılar Sitesi) ile bir kısım terkinli alana ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği Plan Notu Değişikliği askıya çıkarıldı.

Violet Diamond için düğmeye basıldı! Beylikdüzü'ndeki Sakaryalılar Sitesi'nin yerine 328 yeni konut geliyor! 

Violet Diamond projesi için düğmeye basıldı. 499 milyon 15 bin TL'ye mal olacak proje Beylikdüzü Gürpınar'daki Sakaryalılar Sitesi'nin yerinde yükselecek.

Tuzlalılar Sitesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Postane Mahallesi 977 parsel (Tuzlalılar Sitesi) ile bir kısım terkinli alana ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Ziraatçiler acil dedi önerileri anlattı! Depremin tarıma etkisi ne olacak? 

Türkiye Ziraatçılar Derneği (TZD) Genel Başkanı Hüseyin Demirtaş; Zelzeleden zarar gören tarım sektörüne has, aralarında sigorta prim ve ödemelerinin ötelenmesinin de yer aldığı birçok öneri açıkladı.

Mobilya alacaklar dikkat! Modoko’da fiyatlar sabitlendi! Sakın kaçırmayın!

Zincir marketler, hazır giyim derken, mobilyada da peş peşe fiyatlar sabitleniyor. Son olarak, bünyesinde 610 firma barındıran Türkiye’nin en büyük mobilyacılar sitesi Modoko’da fiyatları sabitlediğini duyurdu. Mobilya ihtiyacı olanlar acele edin, bu fırsatı kaçırmayın!

Çiftçinin borç defteri kabardı, 4 milyar liralık borç takibe düştü!

Çiftçinin 190 milyar lirası bankalara olmak üzere toplam borcunun 250 milyar liraya yaklaştığını belirten Türkiye Ziraatçılar Derneği Başkanı Demirtaş, tarım sektörüne verilen desteğin GSYH'nin yüzde 1'i seviyesine çıkarılması ve çiftçi borçlarının tasfiyesi için özel bir sistem getirilmesi gerektiğ

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi 773 bin TL'den başlayan fiyatlarla 88 gayrimenkul satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Küçük Sanayi, Dericiler ve Bağırsakçılar Sitesi'nde yer alan 88 gayrimenkulü 773 bin 955 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Milyonlarca çiftçiyi şoke eden buğday fiyatları açıklaması! 7 lira bekleniyordu

Çiftçiler hububat alım fiyatlarının açıklanmasını beklerken, ziraatçılar; kuraklık nedeniyle oluşabilecek rekolte düşüşüne de dikkat çekerek ekmeklik buğdayda taban fiyatın 7,5 lira olarak açıklanmasını istedi.

İstanbul Gıda Toptancılar Sitesi'ndeki akaryakıt istasyonu 39.5 milyon TL'ye satışta!

Emlak Konut GYO’nun bünyesinde bulunan Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi ve Ticaret A.Ş. “İstanbul Gıda Toptancılar Sitesi”ndeki akaryakıt ve servis istasyonu imarlı arsa 39 milyon 500 bin TL'ye satışa sunuldu...

İstanbul Gıda Toptancılar Sitesi'ndeki akaryakıt istasyonu satışa sunuldu! 

Emlak Konut GYO’nun bünyesinde bulunan Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi ve Ticaret A.Ş. “İstanbul Gıda Toptancılar Sitesi”ndeki 2 bin 930 metrekare büyüklüğündeki Akaryakıt İstasyon Alanı imarlı arsasını satışa çıkardı. 

İstanbul Gıda Toptancılar Sitesi'ndeki son ticari üniteler satışta!

Emlak Konut GYO’nun bünyesinde bulunan Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi ve Ticaret A.Ş. İstanbul Başakşehir’de Gıda Toptancıları Sitesi’nde bulunan iş yerlerini satışa çıkardı. 

EPP İstanbul Gıda Toptancıları Sitesi'ndeki 101 iş yerini satıyor!

Emlak Konut GYO'nun bünyesinde bulunan Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi ve Ticaret A.Ş. İstanbul Gıda Toptancıları Sitesi'nde bulunan 101 iş yerini satıyor.

Türkiye, ABD'de mobilya AVM'si kuracak!

MODOKO Mobilyacılar Sitesi, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) desteğiyle ABD'de mobilya alışveriş merkezi açacak.

ziraatçılar sitesi icradan Haberi

ziraatçılar sitesi icradan
İlan şöyle;


GAYRİMENKUL AÇIK ARTIRMA İLANI SİNCAN 1. İCRA MÜDÜRLÜĞÜNDEN

2012/714 TAL


Bir ipotek borcundan dolayı aşağıda evsafı ve özellikleri yazılı taşınmazın satışına karar

verilmiştir.


TAŞINMAZIN TAPU KAYDI: Ankara ili Sincan ilçesi Sincan mah. 1555 ada 3 parselde kayıtlı 1/10 arsa paylı 8. blok 4. kat 9 nolu bağımsız bölüm (gökçek mah toprak sokak 28 nolu 8 blok Ziraatçılar sitesi 4 kat 9 nolu daire)


İMAR DURUMU: Dosyada mevcuttur


TAŞINMAZIN HALİ HAZIR DURUMU: Dairenin giriş kapısı çelik kapı, girişte 1 salon, antre,

3 oda 2 balkon mutfak banyodan ibarettir. Daire kombili kaloriferlidir. Salon ve odalarda zeminler marley yer döşeme, ıslak hacimler seramik kaplıdır. Salon ve odaların duvarları kartonpiyerli sıvalı saten boya boya ile kaplıdır. Wc ve banyolarda seramik vardır, mutfakta tezgah altında üstünde ahşap dolaplar mevcuttur. Pencereler...