01 / 05 / 2024

Sinpaş Bursa Modern yaza veda konserleri başlıyor

Sinpaş Bursa Modern yaza veda konserleri başlıyor

BKM, Bursa konserleri için,  Bursa'nın en büyük yaşam projesi Bursa Modern içerisinde yer alan festival meydanını tercih etti



Yaz boyu birbirinden güzel bir çok konsere imza atan BKM, Bursa konserleri için,  Bursa'nın en büyük yaşam projesi Bursa Modern içerisinde yer alan festival meydanını tercih etti.  MFÖ, Ajda Pekkan, Sertab Erener ve Gülben Ergen ile 1 Ekim´de  başlayacak Sinpaş Bursa Modern Yaza Veda Konserleri, binlerce Bursalı´yı festival meydanında coşturacak.

Sinpaş GYO Bursa Modern Proje Pazarlama Müdürü Deniz Alp yaptığı açıklamada, Sinpaş olarak inşaat projeleri geliştirmenin ötesinde tüm projelerinde  yaşam konsepti oluşturduklarını belirtti. Bursa Modern projesinde `´Yeni Bursa Burası´´ sloganıyla yola çıktıklarını ve çok kısa zamanda Bursa´nın yeni çekim merkezi haline getirdiklerini belirtti. Bu sürecin sonucunda konut sahiplerinin dışında yerel ve ulusal organizasyonların da bu çekimin etkisine katıldıklarını ve düzenledikleri etkinliklerle çok önemli bir sinerji yakaladıklarını belirtti. Bursa Modern Festival Meydanı´nın Bursa´daki diğer konser mekanlarından farklı olarak açıkhavada yıldızlar altında ve göl kenarında konser izlenebilecek tek yer olma özelliği taşıdığını, projedeki Güvercin Yarımadasındaki Festival Meydanı´nın, İstanbul´daki benzerleri gibi su kenarında, göl ve adalar manzaralı bir mekan olduğunu, sosyal ve kültürel hayatın nabzını şekillendirecek Büyük Kulüp ile yan yana olduğunu ve yapılacak  etkinlikler ile Bursa`nın yeni çekim merkezi olacağını belirtti.  Sinpaş Bursa Modern festival meydanının, bugüne kadar birçok şenlik, konser, açık hava sineması, brunch  ve festivalde Bursalılar´ı bir araya getirdiğini belirten Deniz Alp, Bursa´nın yeni çekim merkezinin en büyük ve konsept etkinlikler için hazır olduğunu söyledi.

Türkiye´nin en önemli organizasyon şirketlerinin başında yer alan BKM´nin Genel Müdürü Zümrüt Arol Bekçe ise, Bursa´da yapacakları konserler için Bursa Modern içerisindeki Festival Meydanı´nı  seçtiklerini söyledi. `´Sadece konut projesi değil kurguladığı konsept ile yaşam alanı oluşturan Sinpaş Bursa Modern projesinde festival meydanı içinde barındırdığı sahne ile konser, tiyatro, defile  gibi gösteri sanatlarına çok uygun bir ortam sunmakta.  Şenlik ve şölenlere de ev sahipliği yapan alan, aynı anda binlerce kişinin etkinliğe katılabilmesini sağlayacak bir genişliğe sahip´´ diyerek Ekim ayında başlayacak konser dizisinin ardından önümüzdeki dönemlerde de Bursa Modern festival meydanını çeşitli etkinliklerde kullanarak Bursalılar´a en iyi hizmeti vermek istediklerini açıkladı ve Sinpaş´a da Bursa´ya böylesine güzel bir mekan kazandırdığı için teşekkür etti.

BKM - Sinpaş Bursa Modern Konser Programı

1 Ekim  MFÖ
Türk pop müziğin duayenleri Mazhar Fuat Özkan, anılara yolculuk yaptıracak şarkıları ve tatlı atışmaları ile 2 Ekim´de  Sinpaş Bursa Modern Festival Meydanı'nda sahne alacak.

2 Ekim  Ajda Pekkan
Sinpaş Bursa Modern Festival Meydanı'nın ilk konuğu Süperstar Ajda Pekkan olacak. Genç kızları kıskandıran güzelliğinin yanı sıra danslarıyla da unutulmayacak performans sergileyen Ajda Pekkan 1 Ekim´de  Bursalılar'la buluşacak.

8 Ekim Sertab Erener
Yaz başında çıkardığı Otobiyografi DVD´si ve Painted on Water albümüyle müzikseverlerin büyük beğenisini kazanan Sertab Erener, 8 Ekim'de BKM- Sinpaş Bursa Modern Yaza Veda Konserleri kapsamında Bursalı hayranlarıyla buluşacak. 

9 Ekim Gülben Ergen
Etkileyici sahne şovları ve sürprizleriyle 9 Ekim'de Sinpaş Bursa Modern Festival Meydan´nda Gülben Ergen sahnede olacak. Uzun süredir Bursa'daki konser için hazırlanan Gülben Ergen repertuarını da hayranlarından gelen öneriler ile hazırladı. Bkm- Sinpaş Bursa Modern konserleri Gülben Ergen´le sona erecek.

Türkiye´nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı Sinpaş GYO´nun İstanbul dışındaki ilk büyük projesi olan Bursa Modern ev sahipliğinde yapılacak konserlerin biletleri   www.biletix.com ,tüm biletix satış gişeleri, Sinpaş Bursa Modern BKM gişesi ve  Tayyare Kültür Merkezi gişesinde yer alacak. Tüm konserler saat 21:00´da başlayacak.


Geri Dön