29 / 04 / 2024

Sinpaş GYO 2012 Genel Kurul Toplantısı gündemini yayınladı!

Sinpaş GYO 2012 Genel Kurul Toplantısı gündemini yayınladı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2012 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı gündemini yayınladı...



Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'ndan 2012 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı'na dair ek açıklama; 


EK AÇIKLAMALAR:

SİNPAŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. YÖNETİM KURULU'NDAN

OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI'NA DAVET

Şirketimizin Ortaklar Olağan Genel Kurul Toplantısı, aşağıda yazılı gündem maddelerini görüşmek üzere, 23 Mayıs 2013 Perşembe günü saat 14:30'da Sinpaş Plaza Dikilitaş Mah. Yenidoğan Sok. No:36 Beşiktaş İstanbul adresinde yapılacaktır.

Elektronik Genel Kurul Sistemi ile oy kullanacak Pay sahiplerimizin ilgili Yönetmelik ve Tebliğ kapsamındaki yükümlülüklerini yerine getirebilmeleri için Merkezi Kayıt Kuruluşu'ndan, şirketimizin http://www.sinpasgyo.com.tr internet sitesinden veya 0216 547 13 00 telefon numarasından bilgi edinmeleri rica olunur. 

6102 sayılı Yeni Türk Ticaret Kanunu'nun 415'inci maddesinin 4 üncü fıkrası ve Sermaye Piyasası Kanunu'nun 30. Maddesi'nin 1'inci fıkrası uyarınca, genel kurula katılma ve oy kullanma hakkı, pay senetlerinin depo edilmesi şartına bağlanmayacaktır. Bu çerçevede, ortaklarımızın Genel Kurul Toplantısına katılmak istemeleri durumunda paylarını bloke ettirmelerine gerek bulunmamaktadır. Ancak kimliklerinin ve hesaplarındaki paylara ilişkin bilgilerin Şirketimize bildirilmesini istemeyen ve bu nedenle söz konusu bilgileri şirketimiz tarafından görülmeyen ortaklarımızın, genel kurul toplantısına iştirak etmek istemeleri durumunda, hesaplarının bulunduğu aracı kuruluşlara müracaat etmeleri ve en geç genel kurul toplantısında bir gün önce saat 16.00'a kadar kimliklerinin ve hesaplarındaki paylara ilişkin bilgilerin şirketimize bildirilmesini engelleyen "kısıtlamanın" kaldırılmasını sağlamaları gerekmektedir. 

Toplantıya bizzat iştirak edemeyecek ortaklarımızın elektronik yöntemle katılacak pay sahiplerinin hakkı ve yükümlülükleri saklı olmak kaydı ile vekâletnamelerini ilişikteki örneğe uygun olarak düzenlemeleri veya vekaletname formu örneğini şirket merkezimizden veya http://www.sinpasgyo.com.tr adresindeki internet sitesinden temin etmeleri, imzası noterce onaylanmış vekaletnamelerini şirkete ibraz etmeleri gerekmektedir. 

2012 yılına ait Yönetim Kurulu ve Denetçi Raporları ile Bağımsız Dış Denetleme Kuruluşu raporları, Bilanço, Gelir Tablosu, Yönetim Kurulumuzun kar dağıtımına ilişkin teklifi ve gündem maddeleri Genel Kurul toplantısı tarihinden 21 gün önce, Şirketimiz merkezinde ve internet sitesinde ortaklarımızın incelemelerine hazır bulundurulacaktır.

Genel kurul toplantımıza tüm hak ve menfaat sahipleri davetlidir.

VEKALETNAME

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin 23 Mayıs 2013 Perşembe günü saat 14:30'da Sinpaş Plaza Dikilitaş Mah. Yenidoğan Sk. No:36 Beşiktaş İstanbul adresinde yapılacak Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda, aşağıda belirttiğim görüşler doğrultusunda beni temsile, oy vermeye, teklifte bulunmaya ve gerekli belgeleri imzalamaya yetkili olmak üzere ?????????????????'i vekil tayin ediyorum.

A)TEMSİL YETKİSİNİN KAPSAMI

a)Vekil tüm gündem maddeleri için kendi görüşü doğrultusunda oy kullanmaya yetkilidir. 

b)Vekil aşağıdaki talimatlar doğrultusunda gündem maddeleri için oy kullanmaya yetkilidir. 

Talimatlar: (Özel talimatlar yazılır)

c)Vekil şirket yönetiminin önerileri doğrultusunda oy kullanmaya yetkilidir. 

d)Toplantıda ortaya çıkabilecek diğer konularda vekil aşağıdaki talimatlar doğrultusunda oy kullanmaya yetkilidir. 

(Talimat yoksa vekil oyunu serbestçe kullanır)

Talimatlar: (Özel talimatlar yazılır)


B)ORTAĞIN SAHİP OLDUĞU HİSSE SENEDİNİN

1.Tertip ve Serisi 

2.Numarası 

3.Adet - Nominal Değeri 

4.Oyda İmtiyazı Olup Olmadığı 

5.Nama Yazılı Olduğu 


ORTAĞIN ADI SOYADI veya UNVANI


İMZASI:

ADRESİ: 

NOT: 

1.(A) bölümünde, (a), (b) veya (c) olarak belirtilen şıklardan birisi seçilir. (b) ve (d) şıkkı için açıklama yapılır.

2.Vekaletname vermek isteyen oy hakkı sahibi, vekaletname formunu doldurarak imzasını notere onaylattırır veya noterce onaylı imza sirkülerini kendi imzasını taşıyan vekaletname formuna ekler.


Geri Dön