28 / 04 / 2024

Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort'ta 4.8 milyar TL'lik ön satış yapıldı!

Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort'ta 4.8 milyar TL'lik ön satış yapıldı!

Kızılbük GYO, Marmaris'te hayata geçirilen Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesine ilişkin satış rakamlarını açıkladı. İşte devre mülk satış rakamları ve ciro rakamları...



Kızılbük Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Marmaris Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesine ait güncel satış bilgisi hakkında açıklama yaptı. 

Marmaris'te yükselen Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesinde 1 Ocak 2023 ile 30 Kasım 2023 tarihleri arasında 7 bin 149 adet devre mülk satıldı. 

Kızılbük GYO, 7 bin 149 adet devre mülk satışından 2 milyar 422 milyon 724 bin 610 TL ön satış cirosu elde edildiğini açıkladı. 

Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesinde bugüne kadar yapılan toplam devre mülk satışı ise 25 bin 12 adet oldu. Bunların tümünün sözleşmesinin yapıldığı belirtildi. 

Kızılbük GYO, bu zamana kadar yapılan devre mülk satışlarına ilişkin toplam KDV hariç 4 milyar 880 milyon 495 bin 745 TL ön satış cirosu elde edildiğini belirtti. 

Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort ta 4.8 milyar TL lik ön satış yapıldı!

Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesi, Muğla ili, Marmaris İlçesi, Kızılkum Mevkii, 1598 ve 2518 parsellerde inşa ediliyor. 

Kızılbük GYO, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamasında Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesinin yapı ruhsatı iptali davalarının henüz sürdüğünü, şirket tarafından gerekli yasal itiraz haklarının kullanıldığını belirtti. 

Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort, 4 etap olarak yükseliyor. 7 yıla yayılan bir süreçte tamamlanması hedeflenen projenin arsa büyüklüğü 73 dönüm olarak açıklandı. 

Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort ta 4.8 milyar TL lik ön satış yapıldı!

Projede, çeşitli büyüklükte devre mülkler, 5 yıldızlı ve 205 oda kapasiteli resort otelin yanı sıra pek çok sosyal alan yer alıyor. Bu alanlar, iki adet özel kullanımlı ve bir adet ana restoran, Termal SPA, AVM, açık ve kapalı Aquapark, macera parkı, konferans ve toplantı salonları ile sağlık merkezi olarak açıklandı. 

Kızılbük GYO'nun 1 Ocak 2023 - 30 Eylül 2023 faaliyet dönemini kapsayan faaliyet raporunda, projenin değeri de açıklanmıştı. Söz konusu tarihte, Sinpaş Kızılbük Wellness Resort projesinin 1., 2., 3. ve 4. etaplarının toplam değeri 5 milyar 877 milyon 913 bin 779 Türk Lirası olarak belirlendi. 

Kızılbük GYO Balıkesir devre mülk projesi geliyor! Dev proje için imzalar atıldı!

Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesinin yapı ruhsatı iptali davalarında son durum ne? 

Kızılbük Thermal Wellness Resort projesi 7 yılda tamamlanacak! Projenin değeri 6 milyar TL'ye yaklaştı! 


Geri Dön