11 / 05 / 2024

Sinpaş Koru Aura fiyat listesi Ekim 2022! 

Sinpaş Koru Aura fiyat listesi Ekim 2022! 

Sinpaş GYO tarafından İstanbul Ümraniye’de Finans Merkezi’ne komuş hayata geçirilen Sinpaş Koru Aura projesinde 530 konut yer alıyor. Projede yer alan konutların fiyatları araştırılıyor. İşte Sinpaş Koru Aura fiyat listesi Ekim 2022! 



Sinpaş Koru Aura projesinde sağlıklı yaşama dönük gelişen talep ve ihtiyaçlar dikkate alınıyor. 22 bin 965 metrekare büyüklükte proje alanına sahip olan Koru Aura, istendiğinde home ofis istendiğinde e-okul ortamlarını kişiye özel yaşam alanlarıyla sağlıyor. 

Sinpaş Koru Aura'daki tüm konutlarda, güneşten maksimum şekilde yararlanılması ve evin içinde D vitamini alınabilmesi için tasarlanan geniş balkonlara yer veriliyor. Güneş – Ay ve Yıldız olarak 3 adet Koru bahçesinin de yer aldığı projede konut sahiplerine kendi sebze-meyvelerini yetiştirebilme imkanı sunan, 3 metre derinliğe sahip “balkon bostanlar” bulunuyor.

Sinpaş Koru Aura fiyat listesi Ekim 2022!  

Koru Aura'da koru alanı ve yürüyüş parkuru, kapalı havuz, fitness salonu, açık-kapalı yoga alanı, loca gibi sosyal donatı alanlarına yer veriliyor. Proje, İstanbul Finans Merkezi'ne 10 metre, Finans Merkezi Metro İstasyonu'na 500 metre, Tem Otoyolu'na 4 kilometre, E-5 Karayolu'na 7 kilometre, Çamlıca'ya 8 kilometre, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne 11 kilometre, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne ise 15 kilometr uzaklıkta yükseliyor. 

Her çeşit açık hava aktivitesi için fırsat sunan alanların yer aldığı Sinpaş Koru Aura projesinde, galerili salonlar, geniş balkonları, kiler odaları gibi fonksiyonel ve konforlu detayları ile geniş ailenin tüm ihtiyaçlarını karşılayan konutlar tasarlanıyor. 

Sinpaş Koru Aura fiyat listesi Ekim 2022

Sinpaş Koru Aura satılık daire fiyatları merak ediliyor. Peki Peki Sinpaş Koru Aura'da satılık daire fiyatları ne kadar? İşte Sinpaş Koru Aura satılık daire fiyatları Ekim 2022!

Sinpaş Koru Aura projesindeki 3 oda 1 salon konutlar 8 milyon 900 bin Türk Lirası'ndan başlayan fiyatlarla satılıyor.

Web: http://sinpaskoruaura.com/

MSY Nefes ev fiyatları Ekim 2022!

Sinpaş Time fiyat listesi Ekim 2022! 

Sinpaş Boulevard Sefaköy fiyat listesi Ekim 2022!


Geri Dön